Skip to main content

Ψυχωμένος στο τέλος ο Παναθηναϊκός, 1-1 με τον Ολυμπιακό (video)

Oι «ερυθρόλευκοι» ευτύχησαν να προηγηθούν στο 36’ με ωραίο σουτ του Γκερέρο ενώ οι «πράσινοι» ισοφάρισαν στο 90’ με εκτέλεση πέναλτι του Μολό.

Στο ισόπαλο 1-1 έμεινε το ντέρμπι των αιωνίων, Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός στο ΟΑΚΑ για την 4η αγωνιστική της Super League.

Σε ένα μέτριο παιχνίδι, οι «ερυθρόλευκοι» ευτύχησαν να προηγηθούν στο 36’ με ωραίο ευθύβολο σουτ του Άνχελ Γκερέρο ενώ αντίστοιχα οι «πράσινοι» ισοφάρισαν στο 90’ χάρη σε εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Γιοάν Μολό.

Σημειώνεται πως το συγκρότημα του Γιώργου Δώνη είχε καλύτερη εικόνα σε σχέση με τα όσα παρουσίασε στα τρία προηγούμενα παιχνίδια κόντρα σε Λαμία, ΟΦΗ και Άρη ενώ έχασε σημαντική ευκαιρία για να ισοφαρίσει νωρίτερα καθώς στο 60’ ο Χοσέ Σα νίκησε τον Φεντερίκο Μακέντα από το σημείο του πέναλτι.

Μάλιστα, η συγκεκριμένη φάση ήταν επεισοδιακή καθώς ο Γερμανός ρέφερι Σάσα Στέγκεμαν διέταξε επανάληψη όμως εν τέλει με τη χρήση VAR ανακάλεσε και κάπως έτσι παρέμεινε το προβάδισμα του Παναθηναϊκού.

Σημειώνεται πως ντεμπούτο για το «τριφύλλι» έκαναν οι Μπαρτ Σένκεφελντ και Ούφε Μπεχ ενώ το σημερινό ήταν το πρώτο γκολ που πετυχαίνει ως παίκτης του Παναθηναϊκού, ο 30χρονος Γάλλος επιθετικός.

Οι συνθέσεις:

Παναθηναϊκός (Δώνης): Διούδης, Γιόχανσον, Σένκεφελντ, Πούγγουρας, Ινσούα, Ζαχίντ (63’ Μολό), Κουρμπέλης, Δώνης (71’ Μπεχ), Μπουζούκης, Κολοβός (46’ Περέα), Μακέντα.

Ολυμπιακός (Μαρτίνς): Σα, Ελαμπντελαουί, Σεμέδο, Μεριά, Τσιμίκας, Γκιγέρμε, Μπουχαλάκης, Μασούρας (66’ Ραντζέλοβιτς), Βαλμπουενά (69’ Καμαρά), Ποντένσε (90’+3 Ελ Αραμπί), Γκερέρο.