Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2020
x

ΨΗΦΙΑΚΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΕΙΣ ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ EUROLIFE FFH

Μέσω ενός μοντέλου remote training η εταιρεία δίνει στους συνεργάτες της τη δυνατότητα να επωφελούνται online από τις εκπαιδευτικές της δραστηριότητες

Σε ενίσχυση των εκπαιδευτικών της διαδικασιών, στο πλαίσιο της συνεχούς υποστήριξης του δικτύου συνεργατών της, ώστε να συνεχίσουν να λειτουργούν απρόσκοπτα σε ψηφιακό περιβάλλον, έχει προχωρήσει η Eurolife FFH, λόγω της νέας πραγματικότητας που έχει διαμορφωθεί στη χώρα τους τελευταίους μήνες.

Συγκεκριμένα, μέσω της πλατφόρμας https://training.eurolife.gr, η Eurolife FFH έχει αναπτύξει ένα σύγχρονο μοντέλο remote training, δίνοντας στους συνεργάτες της τη δυνατότητα να επωφελούνται online από τις εκπαιδευτικές της δραστηριότητες, απευθείας από τον χώρο τους, χωρίς να απαιτείται φυσική παρουσία. Η πλατφόρμα της εταιρείας παρέχει δύο εναλλακτικές μεθόδους εκπαίδευσης:

    • Live Learning (τηλεκπαίδευση): πρόκειται για ένα σύγχρονο μοντέλο εξ αποστάσεως εκπαίδευσης σε εικονική αίθουσα (virtual class). Τα μαθήματα υλοποιούνται με τη συμμετοχή εισηγητή, σε προγραμματισμένα τμήματα.

    • E-Learning: εκπαιδευτικά προγράμματα που έχουν τη μορφή αυτοδιδασκαλίας και επιτρέπουν στους συνεργάτες της Eurolife FFH να επιλέγουν οι ίδιοι το θέμα και τη διάρκεια της εκπαίδευσής τους, προσαρμόζοντάς τη στο δικό τους πρόγραμμα.

Μέχρι στιγμής, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, με τη μέθοδο Live Learning έχουν πραγματοποιηθεί 40 online εκπαιδευτικές συναντήσεις, με τη συμμετοχή περισσότερων από 800 συνεργατών της εταιρείας. Αντίστοιχα, με τη μέθοδο E-Learning είναι ήδη σε εξέλιξη πρόγραμμα επαναπιστοποίησης με θέμα «Θεσμικές Υποχρεώσεις των Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών έναντι των πελατών τους, Απορρέουσες από τον Νόμο 4583/2018». Ήδη πάνω από 400 συνεργάτες της εταιρείας έχουν παρακολουθήσει το συγκεκριμένο πρόγραμμα.

Ο αριθμός των συνεργατών της Eurolife FFH, σύμφωνα με εκτιμήσεις της εταιρείας, που συμμετέχουν στα εκπαιδευτικά της προγράμματα αναμένεται να αυξηθεί το επόμενο διάστημα, καθώς το περιεχόμενό τους αναβαθμίζεται συνεχώς και εμπλουτίζεται με νέα θεματολογία.

«Για την εταιρεία, αξία έχει να υποστηρίζει τους συνεργάτες της, προσφέροντάς τους υπηρεσίες που εξελίσσουν τις γνώσεις και τις δεξιότητές τους. Οι εκπαιδευτικές δραστηριότητες της Eurolife FFH έχουν σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο, ώστε να παρέχουν χρήσιμη πληροφόρηση και κατάρτιση σε εύρος θεμάτων που απασχολούν τον ασφαλιστικό κλάδο σήμερα. Η εταιρεία βρίσκεται στο πλευρό τους, ενθαρρύνοντας και ενδυναμώνοντάς τους να καταφέρνουν περισσότερα καθημερινά, τόσο για τους ίδιους, όσο και για τους πελάτες τους» καταλήγει η ανακοίνωση.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ