Skip to main content

Ψηφιακή πλατφόρμα ενημέρωσης ανέργων θέτει σε λειτουργία ο δήμος Χαλκηδόνος

Οι εγγεγραμμένοι στο σύστημα άνεργοι έχουν τη δυνατότητα να ενημερώνονται για τις διαθέσιμες σε πραγματικό χρόνο θέσεις εργασίας.

Έμπρακτη υποστήριξη στους δημότες που αναζητούν μια θέση εργασίας παρέχει ο Δήμος Χαλκηδόνος, μέσα από τη λειτουργία της Ψηφιακής Πλατφόρμας Ενημέρωσης Ανέργων, που θέτει σε λειτουργία και η οποία είναι διαθέσιμη διαδικτυακά μέσα από την ιστοσελίδα του Δήμου (https://dimoschalkidonos.gr).

Πρόκειται για μια πρωτοβουλία της Δημοτικής Αρχής για τη στήριξη των δημοτών που βρίσκονται αντιμέτωποι με το φάσμα της ανεργίας, παρέχοντάς τους άμεση ενημέρωση για κάθε θέση εργασίας, τόσο στον ιδιωτικό όσο και στο δημόσιο τομέα, με περιοχή αναφοράς τον Δήμο Χαλκηδόνος αλλά και την ευρύτερη περιοχή, βάσει μιας αυτόματης συνδυαστικής διαδικασίας, όπου αντιστοιχίζονται αμέσως τα χαρακτηριστικά, από εργασιακή άποψη, του ενδιαφερομένου με τις αναγγελλόμενες θέσεις εργασίας.

Οι εγγεγραμμένοι στο σύστημα άνεργοι έχουν τη δυνατότητα να ενημερώνονται για τις διαθέσιμες σε πραγματικό χρόνο θέσεις εργασίας, σύμφωνα με τα προσόντα, τις σπουδές, τις δεξιότητες και την εμπειρία που διαθέτουν, χωρίς να δαπανούν χρόνο, χρήματα και κόπο στην προσπάθεια να βρουν εργασία.

Η φόρμα αίτησης ανέργου είναι διαθέσιμη στον παρακάτω σύνδεσμο: https://719532551.winzone50.grserver.gr/GDPR_form.aspx?terminal_id=7239.

Οι άνεργοι συνδημότες μας θα μπορούν είτε να συμπληρώνουν τη φόρμα αίτησης διαδικτυακά, είτε να επισκέπτονται το Δημαρχείο Χαλκηδόνος στα Κουφάλια (Εθνικής Αντιστάσεως 36) και να συμπληρώνουν την αίτηση στο αρμόδιο γραφείο.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με τα τηλεφωνικά νούμερα: 2391330101-102.