Skip to main content

Ψηφίδης: Ο Άρης πρέπει να παραμείνει στην πορεία του

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Άρη, Γιάννης Ψηφίδης, μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό για την πορεία του ποδοσφαιρικού τμήματος του συλλόγου.

Στο ραδιοφωνικό σταθμό «Αθλητικό Metropolis» μίλησε ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Άρη, Γιάννης Ψηφίδης, για την πορεία του «κιτρινόμαυρου» ποδοσφαιρικού τμήματος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

Για τις κινήσεις που θα γίνουν ώστε ο Άρης να μπορέσει να αγωνιστεί στη Football League: «Σε αυτή τη φάση πρέπει να ξεκαθαρίσουμε κάτι. Είναι δύο διαφορετικοί δρόμοι. Εμείς στον Άρη πρέπει να ξεκαθαρίσουμε τη θέση από νομικής άποψης. Βγήκαμε πρώτοι στον όμιλο και πρέπει να παίξουμε στη Football League. Τα καταφέραμε πολύ καλά. Πρέπει να αποδείξουμε ταχύτατα, ότι από τη στιγμή που πέσαμε στη Γ’ Εθνική, θα πρέπει να απαλλαχθούμε και από τα βάρη. Ο Άρης έχει το δίκιο με το μέρος του.

Θα επιδιώξουμε να δικαιωθεί ο Άρης μας. Εμείς κάναμε αυτά που έπρεπε για το 2014-2015. Βρισκόμαστε στις παραμονές ενός καινούριου νόμου, που όμως θα πρέπει να εξαιρέσει την ομάδα μας. Θα δημιουργηθούν καθυστερήσεις για την εκκαθάριση, γιατί μπορεί να αποβεί χρονοβόρα. Μπορεί να τραβήξει μακριά. Ο Άρης πρέπει να μείνει στην πορεία του και να αγωνιστεί του χρόνου στη Football League».

Για το αν θα υπάρξει συνάντηση σήμερα με τον Κοντονή: «Δεν έχει καμία σχέση το σημερινό. Ζητήσαμε να τον δούμε ιδιαιτέρως για να εξηγήσουμε τα δίκαια τα Άρη. Ο υπουργός προχωρά τον καινούριο νόμο, αλλά θέλουμε να πετύχουμε να μην έχουμε δυσκολίες. Πρέπει να το προσπαθήσουμε όλοι οι Αρειανοί».

Για το γεγονός ότι ο Ερασιτέχνης «τρέχει» την εκκαθάριση: «Ισχύει, η βάση είναι αυτή. Ερασιτέχνης είναι ο Άρης και ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη τα κουβαλάει αυτά. Βρήκαμε μια λύση που ελπίζουμε να είναι μόνιμη και όχι μέχρι το Μάιο. Βρέθηκε ένας έφορος που θέλει να αναλάβει τον Άρη και για του χρόνου. Ο Καρυπίδης μας ικανοποίησε όλους τους Αρειανούς, γιατί έκανε ένα ανταγωνιστικό σύνολο και αγωνιστικά βρεθήκαμε στη Football League».