Skip to main content

Ψήφισαν οι υποψήφιοι περιφερειάρχες Αττικής

Αισιόδοξος για το αποτέλεσμα εμφανίστηκε ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής Β. Κικίλιας, για μέρα ευθύνης μίλησε από την πλευρά του ο υποψήφιος Γ. Σγουρός.
Το εκλογικό τους δικαίωμα άσκησαν πριν από λίγη ώρα οι δυο μονομάχοι για την Περιφέρεια Αττικής. Αισιόδοξος για το αποτέλεσμα εμφανίστηκε ο Β. Κικίλιας σε δηλώσεις του. «Σήμερα οι πολίτες της Αττικής προσπερνούν τις όποιες πολιτικές αντιπαλότητες, ψηφίζουν και αλλάζουν την Αττική, αποφασίζουν για το αύριο που θέλουμε και δικαιούμαστε. Ένα αύριο ελπίδας» τόνισε ο γαλάζιος υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής.

Ημέρα ευθύνης η σημερινή, τα προβλήματα είναι πολλά και χρειάζονται λύσεις τόνισε από την πλευρά του ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Σγουρός αφού άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα. «Τα προβλήματα είναι πολλά και χρειάζονται λύσεις. Εμείς θα προσπαθήσουμε να δουλέψουμε σκληρά, απ΄όποια θέση μας τάξουν οι πολίτες, που νομίζω ότι θα στείλουν το δικό τους μήνυμα για το παρόν και το μέλλον της Αττικής», είπε ο κ. Σγουρός, τονίζοντας ότι «με λόγια δε γίνεται τίποτα, μόνο με έργα».