Skip to main content

Μπουτάρης: Ο επόμενος δήμαρχος να είναι ο συμφερότερος για την πόλη

Επισήμανε πως ψήφισε με κριτήριο την πόλη και τόνισε πως οι πολίτες οφείλουν να ψηφίσουν για το ποιος είναι ο συμφερότερος δήμαρχος.

Με τη σύντροφό του, Μαρία, ξανά στο πλευρό του και με χαλαρή διάθεση προσήλθε στο Γυμνάσιο Διαπολιτισμικής Εκπαίδευσης ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, για να ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα για τον δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών.

Σε δηλώσεις του μετά το πέρας της διαδικασίας τόνισε πως ψήφισε με κριτήριο την πόλη και σημείωσε πως και οι πολίτες οφείλουν να ψηφίσουν για το «ποιος είναι ο συμφερότερος για τη πόλη. Δεν θα πω ο καλύτερος, θα πω ο συμφερότερος».

Παράλληλα ευχήθηκε καλή τύχη στον επόμενο δήμαρχο, εκτιμώντας πως μετά τις 11.00 το βράδυ «θα έχουμε μια πρώτη εικόνα» για το αποτέλεσμα.

Κληθείς να σχολιάσει την επόμενη ημέρα χωρίς Μπουτάρη στη διοίκηση σημείωσε πως τη βλέπει «όπως κάθε μέρα, κάθε μέρα αλλάζουν τα πράγματα».

Ερωτηθείς για τις εξελίξεις στο Κίνημα Αλλαγής εκτίμησε πως «δεν ήταν πολύ σοφή η κίνηση της κ. Γεννηματά», χωρίς να θέλει να αιτιολογήσει την πεποίθησή του.