Skip to main content

Ψήφισμα του ΔΣ της FIBRAN για τον θάνατο του Λάζαρου Διαμαντίδη

Το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας εκφράζει τη βαθιά θλίψη και οδύνη του για τον πρόωρο θάνατο του Αντιπροέδρου της - Το ψήφισμα

Με την αναγγελία του θάνατου του Αντιπροέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας FIBRAN  ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ  ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ΑΕΛάζαρου Διαμαντίδη, στενού συνεργάτη επί σειρά ετών και συνοδοιπόρου του ιδρυτή της εταιρείας Δημητρίου Αναστασιάδη, συνεδρίασε εκτάκτως το Διοικητικό Συμβούλιο και αποφάσισε τα εξής:
 
1. Να εκφράσει τη συμπαράσταση του στο βαρύ πένθος και τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένειά.
 
2. Να παραστεί  το Διοικητικό Συμβούλιο στην κηδεία του.
 
3. Να ονομαστεί στη μνήμη του, η αίθουσα σεμιναρίων του κτιρίου διοίκησης της εταιρείας, ως «ΑΙΘΟΥΣΑ ΛΑΖΑΡΟΣ ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗΣ» για την συνέχιση  της  επιμόρφωσης  των νέων μηχανικών.
 
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας εκφράζει τη βαθιά θλίψη και οδύνη του για τον πρόωρο θάνατο του Αντιπροέδρου της. Ο αείμνηστος Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. υπήρξε σημαντική και πολυσχιδής προσωπικότητα και θα μείνει στη μνήμη όλων μας, για την εργατικότητα, την ανιδιοτέλεια, και την ιδιαίτερη αγάπη του προς την εταιρεία και τους ανθρώπους της. Ο θάνατός του αποτελεί μεγάλη απώλεια για το Διοικητικό Συμβούλιο και την Εταιρεία. Αιωνία Του η Μνήμη.