Skip to main content

Μπουτάρης: Η οικογένειά μου ψηφίζει Ταχιάο, ήρθα να πάρω ψηφοδέλτια

Το εκλογικό κέντρο του υποψηφίου δημάρχου Θεσσαλονίκης επισκέφθηκε ο Γιάννης Μπουτάρης - Τι είπε στη μητέρα του Νίκου Ταχιάου

Διαδοχικές επισκέψεις στα εκλογικά κέντρα υποψηφίων δημάρχων Θεσσαλονίκης πραγματοποιεί από το πρωί ο Γιάννης Μπουτάρης. Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, μετά το εκλογικό κέντρο της Κατερίνας Νοτοπούλουτου Σπύρου Βούγια και του Πέτρου Λεκάκη, επισκέφθηκε και αυτό του εκλεκτού της ΝΔ, Νίκου Ταχιάου.

Παρά την απουσία του κ. Ταχιάου, ο οποίος εκείνη την ώρα επισκεπτόταν μαγαζιά στην αγορά της Θεσσαλονίκης, ο κ. Μπουτάρης δεν... πτοήθηκε και μίλησε για αρκετή ώρα με εθελοντές, αλλά και την κυρία Αλκμήνη, μητέρα του υποψηφίου δημάρχου, που βρισκόταν εκεί.

Μάλιστα, όπως πληροφορηθήκαμε από στελέχη του συνδυασμού «Θεσσαλονίκη Υπεύθυνα» που ήταν παρόντα στη συζήτηση, ο δήμαρχος τής εξήγησε τον λόγο της επίσκεψής του λέγοντας ότι ήρθε να πάρει ψηφοδέλτια γιατί, όπως είπε, όλη η οικογένειά του ψηφίζει Ταχιάο.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, πήρε στα χέρια του 40 ψηφοδέλτια για τον κεντρικό δήμο και αντίστοιχα ψηφοδέλτια για την πρώτη κοινότητα. Στη συνέχεια, ο δήμαρχος ευχήθηκε καλό αγώνα, χαιρέτησε τον κόσμο στο εκλογικό και αποχώρησε με τα ψηφοδέλτια στο χέρι.