Skip to main content

Ψηφοδέλτιο κατέθεσε σήμερα ο δήμαρχος Βόλβης Διαμαντής Λιάμας

Το πλήρες ψηφοδέλτιο του συνδυασμού περιέχει τον δήμαρχο και 43 υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους καθώς και 156 υποψήφιους κοινοτικούς συμβούλους.

Τον αριθμό ρεκόρ των 200 υποψηφίων περιλαμβάνει ο συνδυασμός «Βόλβη Μπροστά», που κατέθεσε σήμερα Κυριακή 5 Μαΐου, ο επικεφαλής του και δήμαρχος Βόλβης Διαμαντής Λιάμας.

Το πλήρες ψηφοδέλτιο του συνδυασμού, περιέχει τον δήμαρχο και 43 υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους (τον μέγιστο επιτρεπόμενο αριθμό), καθώς και 156 υποψήφιους κοινοτικούς συμβούλους σε ψηφοδέλτια 21 κοινοτήτων του δήμου Βόλβης. 

«Πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα σε αριθμό υποψηφίων ψηφοδέλτια, σε όλο τον νομό Θεσσαλονίκης. Ο δήμαρχος Βόλβης Διαμαντής Λιάμας, τόνισε ότι πρόκειται για ένα ψηφοδέλτιο ελπίδας, που στέλνει μήνυμα ενότητας σε όλον τον δήμο, ανανεωμένο σε ποσοστό άνω του 60% σε σχέση με τις προηγούμενες εκλογές, με την παρουσία 82 γυναικών, με αρκετά έμπειρα στελέχη, αλλά και πολλούς νέους», τονίζεται στην ανακοίνωση του συνδέσμου. 

«Είμαστε μια ομάδα», δήλωσε ο δήμαρχος Βόλβης, «που συνδυάζει την εμπειρία με τον νεανικό ενθουσιασμό, τις γνώσεις με τη φαντασία και τις ιδέες. Είμαι ενθουσιασμένος, όχι μόνο για την ευρύτατη εκπροσώπηση του δήμου μας, αλλά κυρίως για το μεράκι και το ενδιαφέρον τους να ασχοληθούν με τα κοινά και να προσφέρουν. Όλες και όλοι, έχουμε μια κοινή επιδίωξη: να κάνουμε ακόμα καλύτερο τον τόπο μας, να προχωρήσουμε μπροστά ως κοινωνία ενωμένοι για το κοινό καλό. Έχω τη βεβαιότητα ότι οι συνδημότες θα  βαδίσουν μαζί μας σε αυτή την πορεία, τιμώντας μας με μια καθαρή νίκη από την πρώτη Κυριακή. Επειδή γνωρίζουν ότι έχουμε και όραμα και σχέδιο για να πάμε μπροστά, αλλά και την αποφασιστικότητα για να τα υλοποιήσουμε. Καλό και έντιμο αγώνα».