Skip to main content

Ψωμιάδης: Απόλυτη προτεραιότητά μας η πάταξη του παρεμπορίου

Είναι η ελάχιστη υποχρέωση μας να αναλάβουμε συγκεκριμένες δράσεις για την καταπολέμηση του παρεμπορίου, αναφέρει ο Παναγιώτης Ψωμιάδης.

Ένα από τα διαχρονικά εγκλήματα σε βάρος της επιχειρηματικότητας στη Θεσσαλονίκη είναι η πλήρης ασυδοσία στο μείζον ζήτημα της αντιμετώπισης της μάστιγας του παρεμπορίου, αναφέρει ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Παναγιώτης Ψωμιάδης.

«Αποτελεί σαφής δέσμευση μας πως σε μια αγορά καθημαγμένη, που ταλανίζεται από την υπερφορολόγηση, την ανεργία, τα λουκέτα, την ύφεση, τη μειωμένη αγοραστική δύναμη των καταναλωτών οφείλουμε ως νέα δημοτική αρχή να βάλουμε τέλος στα λάθη του παρελθόντος, εφαρμόζοντας πιστά το Νόμο. Είναι η ελάχιστη υποχρέωση μας να αναλάβουμε συγκεκριμένες δράσεις για την καταπολέμηση του παρεμπορίου ώστε να σταματήσει ο αθέμιτος ανταγωνισμός και να προστατέψουμε την υγιή επιχειρηματικότητα», προσθέτει.

«Θα πιέσουμε προς πάσα κατεύθυνση ώστε να υιοθετηθούν από την Κυβέρνηση οι συγκεκριμένες προτάσεις που έχει καταθέσει από τον Ιανουάριο του 2018 το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης για τη συρρίκνωση αυτού του φαινομένου», τονίζει χαρακτηριστικά.

«Είναι δέσμευσή μας και οι Θεσσαλονικείς ξέρουν πως τιμούμε το λόγο μας. Μιλάμε με πράξεις και έργο», καταλήγει ο κ. Ψωμιάδης.