Skip to main content

Ψωμιάδης: Αποτέλεσμα της πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ η κατάσταση στα Διαβατά

Πώς είναι δυνατόν εκατοντάδες πρόσφυγες και λαθρομετανάστες να κινούνται ανενόχλητοι εντός της ελληνικής επικράτεια, διερωτάται ο κ. Ψωμιάδης.

«Αυτά είναι τα αποτελέσματα της πολιτικής των "ανοιχτών συνόρων" της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ», τόνισε ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Παναγιώτης Ψωμιάδης, σχολιάζοντας τα εκτεταμένα επεισόδια που σημειώθηκαν μεταξύ των προσφύγων και των αστυνομικών, στο camp των Διαβατών.

«Η απορία μου είναι απλή: πώς είναι δυνατόν εκατοντάδες πρόσφυγες και λαθρομετανάστες να κινούνται ανενόχλητοι εντός της ελληνικής επικράτειας, χωρίς κανέναν απολύτως έλεγχο;», διερωτάται ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης.

«Εάν δεν μπουν άμεσα τίτλοι τέλους σε αυτό το διαρκές έγκλημα σε βάρος της εθνικής και κοινωνικής συνοχής της χώρας, σε αυτό τον ακήρυχτο πόλεμο εναντίον της Πατρίδας, οι συνέπειες θα είναι ολέθριες. Δεσμεύομαι πως ως δήμαρχος δεν θα επιτρέψω το κέντρο της Θεσσαλονίκης και ιδιαίτερα η πλατεία Αριστοτέλους να καταντήσει γκέτο», καταλήγει ο κ. Ψωμιάδης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Αυτά είναι τα αποτελέσματα της πολιτικής των "ανοιχτών συνόρων" της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ. Πλήρης κατάλυση της νομιμότητας, μια χώρα μπάτε σκύλοι αλέστε, έρμαιο των ιδεοληπτικών εμμονών των υπαλληλίσκων των Ιδρυμάτων της παγκοσμιοποίησης και των αμαρτωλών ΜΚΟ.

Η  απορία μου είναι απλή: πως είναι δυνατό εκατοντάδες πρόσφυγες και λαθρομετανάστες να κινούνται ανενόχλητοι εντός της ελληνικής επικράτειας, χωρίς κανέναν απολύτως έλεγχο; Φαίνεται πως οι υποκινητές αυτής της κατάστασης, οι επαγγελματίες αντιρατσιστές, κάνουν καλά τη δουλειά τους: Δεν είναι τυχαίο πως ο όγκος των προσφύγων που συγκεντρώνονται από κάθε γωνιά της Ελλάδας στη Μακεδονία θα εγκλωβιστεί εδώ, το άριστα οργανωμένο σχέδιο αφελληνισμού και αντικατάστασης του πληθυσμού προχωρά με γοργούς ρυθμούς. 

Εάν δεν μπουν άμεσα τίτλοι τέλους σε αυτό το διαρκές έγκλημα σε βάρος της εθνικής και κοινωνικής συνοχής της χώρας, σε αυτό τον ακήρυχτο πόλεμο εναντίον της Πατρίδας, οι συνέπειες θα είναι ολέθριες. Δεσμεύομαι πως ως δήμαρχος δεν θα επιτρέψω το κέντρο της Θεσσαλονίκης και ιδιαίτερα η πλατεία Αριστοτέλους να καταντήσει γκέτο.