Skip to main content

Διευκρινίσεις Ψωμιάδη για τα περί υποψηφιότητάς του στον κεντρικό δήμο

Σε συνέχεια συνέντευξης που παραχώρησε σήμερα, ο πρώην νομάρχης διευκρίνισε τη στάση του αναφορικά με τη διεκδίκηση του δήμου Θεσσαλονίκης.

Γραπτή δήλωση στην οποία διευκρινίζει ότι ουδέποτε ανακοίνωσε επίσημα την υποψηφιότητα μου για τον Δήμο Θεσσαλονίκης έσπευσε να δημοσιοποιήσει ο Παναγιώτης Ψωμιάδης. 

Σε συνέχεια συνέντευξης που παραχώρησε σήμερα ο πρώην νομάρχης στο radio1d.gr, κατά την οποία εκδήλωσε ενδιαφέρον να διεκδικήσει τη δημαρχία Θεσσαλονίκης υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις (δείτε εδώ), ο ίδιος τόνισε: «επειδή ακούγονται και γράφονται πολλά, θα ήθελα να ξεκαθαρίσω δημόσια πως ποτέ δεν ανακοίνωσα επίσημα την υποψηφιότητα μου για τον Δήμο Θεσσαλονίκης. Αυτό που δήλωσα και ισχύει, είναι πως -κάτω από συγκεκριμένες προϋποθέσεις- με ενδιαφέρει τόσο η κεντρική πολιτική σκηνή όσο και η τοπική Αυτοδιοίκηση».

Συνέχισε λέγοντας ωστόσο πως σε κάθε περίπτωση θα δημοσιοποιήσει πολύ σύντομα τις οριστικές αποφάσεις του, ακούγοντας πρώτα τους πολίτες.

Στην ανακοίνωσή του αναφέρθηκε ακόμα και στην πανηγυρική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα, υποστηρίζοντας πως παρότι κάποιοι έκριναν πως δεν είναι ευπρόσδεκτος, ο ίδιος θα παρευρεθεί. 

«Σήμερα γιορτάζουμε 44 χρόνια από την ίδρυση της Νέας Δημοκρατίας. 40 χρόνια μέλος της, 37 χρόνια ενεργός, μάχιμος και πάντα, σε κάθε εκλογική αναμέτρηση, νικητής. Σήμερα, στην πανηγυρική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα έκριναν πως δεν είμαι ευπρόσδεκτος. Εγώ, όμως, Θα είμαι απόψε εκεί, για να τιμήσω τα εκατομμύρια των απλών φίλων της μεγάλης αυτής λαϊκής, κεντροδεξιάς παράταξης. Γιατί Νέα Δημοκρατία είναι ο κόσμος της και αυτόν οφείλω να τιμήσω», υπογράμμισε.