Skip to main content

Ψωμιάδης: «Δεν θα δώσω γραμμή στον δεύτερο γύρο»

Κάλεσμα στη βάση της ΝΔ να στηρίξει την υποψηφιότητά του, για να ακουστεί δυνατά η φωνή της περιφέρειας, απηύθυνε από τη Θράκη ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ, Π. Ψωμιάδης.
Στη Θράκη περιόδευσε το Σάββατο ο Νομάρχης Θεσσαλονίκης και υποψήφιος πρόεδρος της Ν.Δ. Παναγιώτης Ψωμιάδης. Το πρωί ο κ. Ψωμιάδης επισκέφθηκε την Ξάνθη, το μεσημέρι την Κομοτηνή και το βράδυ βρέθηκε στην Αλεξανδρούπολη, όπου είχε επαφές με κομματικά στελέχη και φίλους του. Σε δηλώσεις του o κ. Ψωμιάδης τόνισε ότι αγωνίζεται, γιατί είναι η καθαρή φωνή της Νέας Δημοκρατίας, μακριά από μηχανισμούς και επικοινωνιακά τρικ, ενώ κάλεσε τη βάση του κόμματος να πάει στις κάλπες, για να ενδυναμώσει την υποψηφιότητά του.

«Καλώ τον κόσμο να πάει στην κάλπη, να στηρίξει την υποψηφιότητά μου, να ψηφίσει την καθαρή δυνατή φωνή της περιφέρειας. Να ψηφίσει Παναγιώτη Ψωμιάδη. Γιατί με ένα ισχυρό ποσοστό θα μπορούμε την επόμενη μέρα πιο δυνατά, πιο αποτελεσματικά, να διεκδικούμε και να ελέγχουμε την όποια ηγεσία», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Ψωμιάδης. Απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου για το ενδεχόμενο διεξαγωγής δεύτερου γύρου μεταξύ Μπακογιάννη και Σαμαρά, τόνισε ότι δεν θα δώσει γραμμή στους ψηφοφόρους του, ενώ θα στηρίξει όποιον κι αν εκλεγεί πρόεδρος.