Skip to main content

Ψωμιάδης: Εικόνες ντροπής - Είχα προειδοποιήσει για προβοκάτορες

Αυτές οι εικόνες ντροπής, με εκατοντάδες παιδιά και ηλικιωμένους να πνίγονται από τη δημοκρατία της αριστεράς, θα σας στοιχειώνουν για πάντα, τόνισε.

Για εικόνες ντροπής έκανε λόγο ο Παναγιώτης Ψωμιάδης μιλώντας για όσα συνέβησαν στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία στο Σύνταγμα.

«Αυτές οι εικόνες ντροπής, με εκατοντάδες μικρά παιδιά και ηλικιωμένους να πνίγονται από τη δημοκρατία της αριστεράς, θα σας στοιχειώνουν για πάντα. Να ξέρετε, πως σήμερα ο ελληνικός λαός μίλησε. Η εθνική προδοσία δεν θα περάσει ποτέ!», τόνισε ο υποψήφιος δήμαρχος. 

Ο ίδιος τόνισε πως τα επεισόδια προκλήθηκαν από προβοκάτορες. «Κουκουλοφόροι σε διατεταγμένη υπηρεσία προσπάθησαν να διαλύσουν το μεγαλειώδες συλλαλητήριο στην καρδιά της Αθήνας. Είχα προειδοποιήσει από την Πέμπτη για τους προβοκάτορες, για αυτούς τους γνωστούς αγνώστους που είχαν συγκεκριμένη αποστολή: να αποπροσανατολίσουν την κοινή γνώμη. Για τα εκατοντάδες δακρυγόνα η ευθύνη βαραίνει ακέραια την πολιτική ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας, το εκτελεστικό όργανο της κυβέρνησης», σημείωσε.