Skip to main content

Ψωμιάδης και Γκιουλέκας μπορούν και… μόνοι τους!

Προσεκτικοί σε κινήσεις, δηλώσεις και …επισκέψεις είναι οι γαλάζιοι ενόψει της Κυριακής του ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ και του …αντιμνημονίου. Της Μελίνας Καραπαναγιωτίδου
Της Μελίνας Καραπαναγιωτίδου
melkar4@yahoo.gr
 

Με το εισιτήριο για Θεσσαλονίκη στο χέρι έμεινε ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς. Κι αυτό γιατί, τόσο ο  Παναγιώτης Ψωμιάδης όσο και ο Κώστας Γκιουλέκας, του διεμήνυσαν ότι σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις και …μετρήσεις δεν τον χρειάζονται εδώ, αλλά υποψήφιοι και σύντροφοι σε άλλες πιο…δύσκολες και «καταπράσινες» περιοχές.

Βέβαια, ο πρόεδρος Σαμαράς μπορεί να το σκέφτηκε πρώτος και για άλλους λόγους, όπως να μην προκαλέσει τον κουρασμένο ψηφοφόρο που απείχε στην πρώτη Κυριακή και τον θέλει στη δεύτερη, καθώς επίσης και να μη …περιορίσει τη διεισδυτικότητα των ανεξάρτητων υποψηφίων Γκιουλέκα και Ψωμιάδη σε άλλες κομματικές ή υπερκομματικές παρατάξεις, όπως πχ του Μάκη Στεργίου ή  του Στέλιου Παπαθεμελή.

Όπως έλεγε στη Voria.gr, παλιός ΝΔκρατης η εξέλιξη αυτή μπορεί να μεταφράζεται μεν σαν…αυτάρκεια και αυτοπεποίθηση των δυο ανδρών, όμως υπάρχουν κι εκείνοι οι ψηφοφόροι που επιμένουν κομματικά και «θα ήθελαν να δουν τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης στη Μακεδονία και στην εκλογική περιφέρεια ενός πρώην  πρωθυπουργού και νυν βουλευτή Θεσσαλονίκης, διότι απέδειξαν ότι τον στηρίζουν πεισματικά και σταθερά, σε δύσκολους καιρούς εντός κι εκτός ΝΔ»