Skip to main content

Ψωμιάδης: «Ο κόσμος δεν είναι πρόβατα»

«Είμαι ο τελευταίος που θα υποδείξει στον διπλανό του τι να κάνει. Ο κόσμος δεν είναι πρόβατα...», τόνισε κατά τη χθεσινή περιοδεία του στην Ανατ. Μακεδονία ο νομάρχης Θεσσαλονίκης και υποψήφιος για τ
«Είμαι ο τελευταίος που θα υποδείξει στον διπλανό του τι να κάνει. Ο κόσμος δεν είναι πρόβατα...», τόνισε κατά τη χθεσινή σύντομη περιοδεία του στην Ανατ. Μακεδονία ο νομάρχης Θεσσαλονίκης και υποψήφιος για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας Παναγιώτης Ψωμιάδης.  Κατά τις επισκέψεις του σε Δράμα και Καβάλα, ο κ. Ψωμιάδης ήλθε σε επαφή με εκπροσώπους των τοπικών ΟΤΑ, στελέχη και φίλους της Ν.Δ. και υποστήριξε ότι διαπιστώνει –μετά την ομιλία του στο πρόσφατο συνέδριο του κόμματος- πως πληθαίνουν οι Νομάρχες, οι Δήμαρχοι και τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας που εκφράζονται θετικά για την υποψηφιότητά του.

«Δεν μπήκα σ’ αυτή τη μάχη για να φύγω, αλλά για να μείνω… Μπήκα για να στηρίξω τη Νέα Δημοκρατία, στην οποία θέλω να υπάρχει ενότητα και την επόμενη μέρα… Πιστεύω πως δεν θα αναδειχθεί πρόεδρος από την πρώτη Κυριακή», δήλωσε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης, που απέφυγε να τοποθετηθεί υπέρ οποιουδήποτε εκ των δύο ανθυποψηφίων του.