Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2019
x

ΨΩΜΙΑΔΗΣ: ΨΗΦΟΣ ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΜΕ ΓΝΩΜΟΝΑ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ

Να ψηφίσουν κατά συνείδηση, με αποκλειστικό γνώμονα το συμφέρον της πόλης προτείνει ο Παναγιώτης Ψωμιάδης για τις αυριανές εκλογές.

Ψήφο κατά συνείδηση προτείνει στην παράταξή του και στους πολίτες ο Παναγιώτης Ψωμιάδης, εν οψει τις εκλογικής αναμέτρησης αύριο για τον δήμο Θεσσαλονίκης.

Όπως αναφέρει, «το ζητούμενο είναι, η επόμενη ημέρα να μας βρει ενωμένους». Ο κ. Ψωμιάδης αναφέρει επίσης ότι τις τελευταίες ημέρες στήθηκε ένα βρώμικο παιχνίδι, υπήρξαν ισχυρές πιέσεις αποκλεισμοί και εκβιασμοί.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του κ. Ψωμιάδη:

«Η ψήφος των 7000 φίλων που εμπιστεύτηκαν τη δημοτική μας παράταξη, μας επιβάλει να πάρουμε θέση ενόψει του β’ γύρου των δημοτικών εκλογών. Όπως έχω αποσαφηνίσει, το μείζον ζήτημα δεν είναι οι θέσεις και τα αξιώματα, αλλά ο βαθμός απόκλισης των προγραμμάτων των δύο υποψηφίων από τις δικές μας θεμελιώδεις θέσεις, αρχές και αξίες.

Έχω ακόμη δηλώσει πως φοβάμαι για την επόμενη ημέρα, καθώς ο καταστροφικός για την Αυτοδιοίκηση «Κλεισθένης», αυτή η …εφεύρεση του ΣΥΡΙΖΑ, οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια σε περιπέτειες, καθώς ο νικητής στην κάλπη της Κυριακής θα έχει μια αδύναμη και εξαρτημένη πλειοψηφία στο δημοτικό συμβούλιο.

Τις τελευταίες ημέρες στήθηκε ένα βρώμικο παιχνίδι, υπήρξαν ισχυρές πιέσεις αποκλεισμοί και εκβιασμοί.

Σε κάθε περίπτωση, δεν έχω μάθει να κρύβομαι αλλά να αναλαμβάνω την ευθύνη των λόγων και των πράξεων μου.

Στην κάλπη της Κυριακής κρατούμε την αξιοπρέπεια μας. Προτείνω στους συναδέλφους μου στην παράταξη μας ¨Δύναμη Πολιτών¨ και στους φίλους μας να ψηφίσουν κατά συνείδηση, με αποκλειστικό γνώμονα το συμφέρον της πόλης, η οποία, ιδιαίτερα τις τελευταίες ημέρες, εξαιτίας κάποιων, διχάστηκε.

Το ζητούμενο είναι, η επόμενη ημέρα να μας βρει ενωμένους».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ