Skip to main content

Ψωμιάδης: Σύγχρονοι εφιάλτες ικανοποίησαν την ονείρωξη τους

Ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης χαρακτήρισε εθνοπροδότες τους 153 βουλευτές που ψήφισαν υπέρ της κύρωσης της Συμφωνίας των Πρεσπών.

Με σκληρή γλώσσα αναφέρθηκε με γραπτή του δήλωση ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης Παναγιώτης Ψωμιάδης στην κύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών από την ελληνική βουλή.

«Μαύρη μέρα για τη Μακεδονία, μαύρη μέρα για τον Ελληνισμό. Αποστολή εξετελέσθη. Ακολουθώντας δουλικά τις εντολές των Ιδρυμάτων και των ξένων αφεντικών 153 εθνοπροδότες ψήφισαν ΝΑΙ στην εκχώρηση του ονόματος της Μακεδονίας», αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Ψωμιάδης, για να προσθέσει:

«Οι επαγγελματίες του εθνομηδενισμού, σύγχρονοι Εφιάλτες, αποφάσισαν να δολοφονήσουν την Ιστορία μας, να την παραδώσουν στο κατασκεύασμα του Τίτο, ανοίγοντας την κερκόπορτα για τον κατακερματισμό της Πατρίδας μας. 70 χρόνια μετά το 1949 ικανοποίησαν την ονείρωξη τους. Έλληνες, να είστε βέβαιοι πως θα εξαντλήσουμε κάθε νόμιμο μέσο ώστε αυτή η συνθηκολόγηση να μείνει γράμμα κενό. Ο Μακεδονικός Αγώνας συνεχίζεται. Ενωμένοι θα κρατήσουμε τη Θεσσαλονίκη ελληνική!»