Skip to main content

Πτολεμαΐδα: Χειροπέδες σε μικροκαλλιεργητές κάνναβης

Σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στα σπίτια των συλληφθέντων στην Πτολεμαΐδα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά τέσσερα δενδρύλλια κάνναβης.

Αστυνομικοί της Ασφάλειας συνέλαβαν χθες το βράδυ στην Πτολεμαΐδα, δύο άνδρες, ηλικίας 26 και 37 ετών, για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης και κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο συντονισμένων δράσεων για την καταπολέμηση διακίνησης ναρκωτικών ουσιών και καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, οι αστυνομικοί, πραγματοποίησαν έλεγχο σε ΙΧ, με οδηγό τον 37χρονο και συνοδηγό τον 26χρονο, όπου βρέθηκε στην κατοχή του 26χρονου ένα αυτοσχέδιο τσιγάρο κάνναβης, το οποίο και κατασχέθηκε.

Σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στα σπίτια των συλληφθέντων στην Πτολεμαΐδα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά τέσσερα δενδρύλλια κάνναβης, ύψους έως 15 εκατοστών, 103 γραμμάρια αποξηραμένης κάνναβης και δύο ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας.  

Προανάκριση για την υπόθεση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Εορδαίας, ενώ οι συλληφθέντες με την δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους,  θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κοζάνης.