Skip to main content

Πτωτικά για τρίτη ημέρα το αργό πετρέλαιο

Πτωτικά για τρίτη ημέρα κινήθηκε το αργό πετρέλαιο μετά την έκθεση που έδειξε ότι ο κλάδος της παροχής υπηρεσιών των ΗΠΑ συρρικνώθηκε απροσδόκητα το Νοέμβριο.
Πτωτικά για τρίτη ημέρα κινήθηκε το αργό πετρέλαιο μετά την έκθεση πουέδειξε ότι ο κλάδος της παροχής υπηρεσιών των ΗΠΑ συρρικνώθηκεαπροσδόκητα το Νοέμβριο αυξάνοντας τις ανησυχίες ότι η ζήτηση για καύσιμαθα μειωθεί.

Το αργό πετρέλαιο για παράδοση Ιανουαρίου υποχώρησε έως 85 σεντς, ποσοστό 1,1%, φθάνοντας στα 75,61 δολ. το βαρέλι κατά τις ηλεκτρονικές συναλλαγές στο Χρηματιστήριο Εμπορευμάτων της Νέας Υόρκης (Νymex). Στις 11.35 π.μ. ώρα Σιγκαπούρης, το αργό διαπραγματεύθηκε στα 75,94 δολ. το βαρέλι. Χθες τα συμβόλαια υποχώρησαν 14 σεντς, φθάνοντας στα 76,46 δολ., στα χαμηλότερα επίπεδα τεσσάρων ημερών. Το αργό, που φέτος έχει σημειώσει άνοδο 70%, υποχώρησε 0,2% αυτήν την εβδομάδα.

Ανοδικά κινήθηκε το ευρώ έναντι του δολαρίου και του γιέν. Το μπρεντ για παράδοση Ιανουαρίου υποχώρησε έως 82 σεντς, ποσοστό 1,1%, φθάνοντας στα 77,54 δολ. το βαρέλι στο ICE Futures Europe του Λονδίνου. Τα συμβόλαια διαπραγματεύθηκε στα 77,87 δολ. το βαρέλι στις 11.32 π.μ. στη Σιγκαπούρη. Χθες το μπρεντ αναρριχήθηκε 48 σεντς, ποσοστό 0,6%, φθάνοντας στα 78,36 δολ. το βαρέλι.