Skip to main content

Qatar Airways: 'Εκπτωση ως 30% για ταξίδια σε ομάδες ταξιδιωτών

Οι ταξιδιώτες που πετούν μαζί σε ομάδες τριών μέχρι εννέα ατόμων μπορούν να εκμεταλλευτούν μια σειρά από προσφορές σε δημοφιλείς προορισμούς.

Την πρώτη καμπάνια «Travel together, save together» παρουσιάζει η Qatar Airways, προσφέροντας έκπτωση ως 30% στους διαθέσιμους ναύλους για εισιτήρια πρώτης, διακεκριμένης και οικονομικής θέσης της αεροπορικής εταιρείας.

Οι ταξιδιώτες που πετούν μαζί σε ομάδες τριών μέχρι εννέα ατόμων μπορούν να εκμεταλλευτούν μια σειρά από προσφορές σε μερικούς από τους πιο δημοφιλείς ταξιδιωτικούς προορισμούς στον κόσμο, για κρατήσεις που θα πραγματοποιηθούν από τις 28 Νοεμβρίου έως τις 5 Δεκεμβρίου 2016 και ταξίδια μέχρι τις 15 Ιουνίου 2017.

Η Qatar Airways δίνει επίσης και τη δυνατότητα στους ταξιδιώτες να κερδίσουν διπλά Qmiles με την αγορά των εισιτηρίων τους. Οι ταξιδιώτες που θα πραγματοποιήσουν κράτηση online θα λάβουν επίσης κουπόνια για έκπτωση έως και 25% για ψώνια στα καταστήματα Duty Free στο Διεθνές Αεροδρόμιο Χαμάντ. (Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις. Οι επιβάτες θα πρέπει να επισκεφτούν το qatarairways.com/traveltogether κατά τη στιγμή της κράτησής τους για περισσότερες πληροφορίες.)

Η προσφορά περιλαμβάνει επίσης και ειδικά ταξιδιωτικά πακέτα διαθέσιμα μέσω επιλεγμένων ταξιδιωτικών γραφείων. Για περισσότερες πληροφορίες οι πελάτες μπορούν να επικοινωνούν με το ταξιδιωτικό γραφείο της προτίμησής τους ή το τμήμα πωλήσεων της Qatar Airways.

Ο Δρ. Hugh Dunleavy, Chief Commercial Officer της Qatar Airways δήλωσε σχετικά: «Η προσφορά "Travel together, save together" αντιπροσωπεύει απόλυτα την Qatar Airways ως εταιρεία. Δεσμευόμαστε να ταξιδεύουμε σε διαφορετικά μέρη του κόσμου και να δημιουργούμε αναμνήσεις μαζί με τους επισκέπτες που επιλέγουν να ταξιδέψουν με την εταιρεία μας, και η προσφορά "Travel together, save together" αποτελεί μια άριστη ευκαιρία για τους επιβάτες να μοιραστούν το πνεύμα της περιπέτειας με τους πιο κοντινούς και αγαπημένους τους ανθρώπους. Με αυτή την προσφορά κάποιος μπορεί να προσφέρει στους αγαπημένους του διακοπές στις Μαλδίβες, να ταξιδέψει με μια ομάδα φίλων στη Νέα Υόρκη ή να αναζητήσει κάτι διαφορετικό. Όπου και αν επιλέξουν να ταξιδέψουν οι επιβάτες μας, είμαστε σίγουροι ότι θα δημιουργήσουν αναμνήσεις που θα θυμούνται για πάντα».

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, για να ενισχύσει την ιδέα των κοινών ταξιδιών, η Qatar Airways ξεκινά επίσης και έναν διαγωνισμό στα social media αυτή την εβδομάδα, προσφέροντας στους νικητές και έως και σε 4 φίλους τους την ευκαιρία να ταξιδέψουν μετ’επιστροφής σε οποιονδήποτε προορισμό στο παγκόσμιο δίκτυο της εταιρείας.

Ο διαγωνισμός, ο οποίος θα τρέξει έως και τις 05 Δεκεμβρίου στο Facebook, ενθαρρύνει τους συμμετέχοντες να ανεβάσουν μια ομαδική φωτογραφία χρησιμοποιώντας το hashtag #QRTravelTogether και να περιγράψουν γιατί η ομάδα των φίλων ή των συγγενών θα πρέπει να κερδίσουν τα εισιτήρια.

Η συγκεκριμένη προσφορά είναι διαθέσιμη σε όλες τις κατηγορίες θέσεων.

Όποιος ενδιαφέρεται να ανακαλύψει τις προσφορές μπορεί να επισκεφθεί την σελίδα qatarairways.com/traveltogether ή οποιοδήποτε σημείο πωλήσεων της Qatar Airways και διαπιστευμένο τουριστικό συνεργάτη για να κάνει την κράτηση.