Skip to main content

Ραχήλ Μακρή: Με εκφράζουν οι ιδέες του Ντόναλντ Τραμπ

Η πρώην βουλευτής εξήρε τον Αμερικανό πρόεδρο για τις πολιτικές του τοποθετήσεις και σε αντίθεση με τη στάση που κρατούν οι Έλληνες πολιτικοί.

Την έλξη της προς τις πολιτικές ιδέες του Ντόναλντ Τραμπ αποκάλυψε η Ραχήλ Μακρή μιλώντας στον ρ/σ «North 98» και στην εκπομπή «Βεράντα Αριστοτέλους», και σε σύνδεση με την εμφάνισή της σε ειδική εκδήλωση, που διοργάνωσε το παράρτημα του ρεπουμπλικανικού κόμματος στην Ελλάδα για την αθώωση του Αμερικανού προέδρου.

«Είμαι μέλος του Ρεπουμπλικανικού κόμματος γιατί και ως πολιτικό με εκφράζουν οι ιδέες του Ντόναλντ Τραμπ», δήλωσε χαρακτηριστικά η πρώην βουλευτής και επικεφαλής του φορέα «Μέτωπο Νίκης».

Η κ. Μακρή εξηγώντας  τη συμμετοχή της στο παράρτημα του ρεπουμπλικανικού κόμματος, τόνισε: «Στην καμπάνια του λέει ''να κάνουμε την Αμερική μεγάλη'', εδώ δεν έχουμε ακούσει κανέναν Έλληνα πολιτικό, και κανένα απ αυτά τα κόμματα τουλάχιστον που υπάρχουν στη Βουλή, μέχρι σήμερα, που να λέει αυτό το πράγμα».

Η ίδια σχολιάζοντας την απόφαση της κυβέρνησης να προχωρήσει σε επίταξη εκτάσεων γης στα νησιά του Βορείου Αιγαίου υποστήριξε:

«Είναι μια χουντική μέθοδος, να πω (….)  Είναι μια τακτική που χρησιμοποιούσαν οι Ναζί. Επίταξη ιδιοκτησιών στην ουσία, απαγορεύεται.» Εξέφρασε δε την άποψη ότι «δεν υπάρχει η έννοια πρόσφυγας στη χώρα» και « αυτοί όλοι είναι παράνομοι μετανάστες».