Skip to main content

Ραφήνα: Υποσχέσεις Βασιλειάδη για ενίσχυση σε ναυτικούς ομίλους

Ο υφυπ. Πολιτισμού δεσμεύτηκε ότι η Πολιτεία θα ενισχύσει με 5.000 ευρώ έκαστως τον Ναυτικό Όμιλο Ραφήνας Αλκυών και τον Ναυτικό Όμιλο Μάτι Αττικής.

Στο πλευρό των δύο Ναυτικών Ομίλων της Ραφήνας, που αντιμετώπισαν μεγάλα προβλήματα στις φονικές πυρκαγιές της Ανατολικής Αττικής, βρίσκεται ο Γιώργος Βασιλειάδης.

Ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού βρέθηκε σήμερα στη Ραφήνα και δεσμεύτηκε ότι η Πολιτεία θα ενισχύσει με 5.000 ευρώ (στον καθένα) τον Ναυτικό Όμιλο Ραφήνας Αλκυών και τον Ναυτικό Όμιλο Μάτι Αττικής. 

Να θυμίσουμε ότι οι δύο Όμιλοι συμμετείχαν στη διάσωση συμπολιτών μας, ενώ επλήγησαν και οι ίδιοι από τις καταστροφές. Αφορμή της συνάντησης ήταν η επίσκεψη του προέδρου του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού, Κλεάνθη Γεωργιάδη. Ο ΟΚΑ ενίσχυσε τους δύο Ομίλους με 10.000 ευρώ στον καθένα.

Το παρών στη συνάντηση έδωσαν ο πρόεδρος της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας, Αντώνης Δημητρακόπουλος, ο αντιπρόεδρος και μέλος της ΕΟΕ, Αριστείδης Αδαμόπουλος, καθώς και η γενική διευθύντρια του ΚΟΑ, Μαίρη Χαραλάμπους Παπαμιλτιάδη.