Skip to main content

Ραγκούσης: Παραδοχή κυβερνητικής αποτυχίας οι νέες κρίσεις στην ΕΛΑΣ

Σήμερα για την αύξηση της εγκληματικότητας στην Αττική επιχείρησαν να φορτώσουν την ευθύνη στη φυσική ηγεσία, είπε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

«Οι νέες κρίσεις στην Ελληνική Αστυνομία, αποτελούν αδιαμφισβήτητη πλέον παραδοχή από τον ίδιο τον Πρωθυπουργό της κυβερνητικής αποτυχίας στον τομέα της ασφάλειας, ειδικά στην Αττική. Οι κ.κ. Μητσοτάκης - Χρυσοχοΐδης, αποστράτευσαν το Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Αττικής και το Γενικό Επιθεωρητή Νοτίου Ελλάδας, τους οποίους, είχαν οι ίδιοι τοποθετήσει στις συγκεκριμένες θέσεις στις πρώτες κομματικές κρίσεις που πραγματοποίησαν τον Ιούλιο του 2019» επισημαίνει σε δήλωσή του ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη, Γιάννης Ραγκούσης.

«Ουσιαστικά έτσι η ίδια η κυβέρνηση επιβεβαίωσε την πολύμηνη κριτική μας για όσα απαράδεκτα έχουν συμβεί στα Εξάρχεια, το Κουκάκι και συνολικά στην Αττική» προσθέτει ο κ. Ραγκούσης.

«Σήμερα για την αύξηση της εγκληματικότητας στην Αττική επιχείρησαν να φορτώσουν την ευθύνη στη φυσική ηγεσία. Αύριο, θέλουν δεν θέλουν, θα την αναλάβουν οι ίδιοι» καταλήγει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.