Skip to main content

Ράλι Ακρόπολις 2022: Πέτρες, απρόοπτα και Νεβίλ για θρίαμβο στην 3η μέρα

Ο Βέλγος ήταν ταχύτατος και αλάνθαστος, με αποτέλεσμα να βρίσκεται μπροστά με 27,9 δευτερόλεπτα. Δεύτερος ο Οτ Τάνακ, ενώ τρίτος ο Ντάνι Σόρντο.

Πρώτος και καλύτερος με... κατεύθυνση προς τη νίκη είναι ο Τιερί Νεβίλ της Hyundai, μετά την 3η μέρα του ΕΚΟ Rally Acropolis.

Ο Βέλγος ήταν ταχύτατος και αλάνθαστος, με αποτέλεσμα να βρίσκεται μπροστά με 27,9 δευτερόλεπτα. Δεύτερος ακολουθεί ο Οτ Τάνακ, ενώ τρίτος ο Ντάνι Σόρντο.

Οι Σεμπαστιέν Λεμπ και Εσαπέκα Λάπι, παρά το γεγονός ότι βρίσκονταν σε τροχιά βάθρου με σπουδαίες εμφανίσεις, γνώρισαν το σκληρό πρόσωπο των ελληνικών βουνών, αφού αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν. Το ίδιο συνέβη επίσης με τον Γκας Γκρινσμιθ, ενώ ο πρωτοπόρος του πρωταθλήματος Κάλε Ροβάνπερα αν και τερμάτισε, έχασε αρκετό χρόνο και δύσκολα θα μπει στους βαθμούς.

Οι συνθήκες ήταν ιδιαίτερα δύσκολες για όλους, μιας και οι ειδικές διαδρομές ήταν γεμάτες σκόνη, χώμα και πέτρες. Αυτό σε συνδυασμό με τη ζέστη, έκανε τα πράγματα δυσκολότερα, κάτι που αποτυπώθηκε στις δηλώσεις των πρωταγωνιστών. «Οι ειδικές ήταν πολύ μεγάλες με πάρα πολλές στροφές», ήταν τα λόγια του Εμίλ Λίντχολμ.

Πηγή: sport-fm.gr