Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2020
x

RALPH LAUREN: ΝΕΑ CAPSULE COLLECTION ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΗ ΣΤΟ PRIDE MONTH

Εδώ και 30 χρόνια, το brand «Ralph Lauren» υποστηρίζει την κοινότητα LGBTQ+ μέσω εθελοντικού ακτιβισμού, εταιρικών πρωτοβουλιών και δωρεών.

Ο Ralph Lauren τιμά τον «Μήνα Υπερηφάνειας» με μια νέα capsule συλλογή και σε συνεργασία με το Stonewall Community Foundation.

Εδώ και 30 χρόνια, το brand «Ralph Lauren» υποστηρίζει την κοινότητα LGBTQ+ μέσω εθελοντικού ακτιβισμού, εταιρικών πρωτοβουλιών και δωρεών.Καθώς το 2020 έχει αποδειχθεί ότι είναι ένα έτος υπέρβασης στον αγώνα για την ισότητα, το αμερικανικό brand συνεχίζει να υποστηρίζει την πολυμορφία και να τάσσεται κατά των αποκλεισμών.Η συλλογή Polo Pride, περιλαμβάνει δέκα κομμάτια ουδέτερα φύλου για ενήλικες και παιδιά. Ένα μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις κάθε προϊόντος θα ωφελήσει τους οργανισμούς LGBTQIA+ παγκοσμίως, με τη βοήθεια του Stonewall Community Foundation, μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.Η οργάνωση παρέχει υποστήριξη σε όσους βιώνουν τη μεγαλύτερη ευαλωτότητα στην κοινότητα, συμπεριλαμβανομένων των κοινοτήτων μαύρων και διεμφυλικών, μη συμμορφούμενων ως προς το φύλο και μη δυαδικών ατόμων.

Φωτογραφίες: Ralph Lauren
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ