Skip to main content

Ραντεβού ...στη Θεσσαλονίκη έδωσε το υπουργικό

Στη Θεσσαλονίκη θα πραγματοποιηθεί το επόμενο υπουργικό συμβούλιο της κυβέρνησης. Σύμφωνα με τις πληροφορίες το ανακοίνωσε σήμερα στους υπουργούς ο ίδιος ο Γιώργος Παπανδρέου.
Στη Θεσσαλονίκη θα πραγματοποιηθεί το επόμενο υπουργικό συμβούλιο της κυβέρνησης. Σύμφωνα με τις πληροφορίες το ανακοίνωσε σήμερα στους υπουργούς ο ίδιος ο Γιώργος Παπανδρέου, προαναγγέλλοντας εν όψει της ΔΕΘ πρόγραμμα συναντήσεων με όλους τους φορείς της πόλης, ενώ έστειλε και μήνυμα η παρουσία της κυβέρνησης να έχει σεμνό και ταπεινό χαρακτήρα δίχως φανφάρες.

«Θα πραγματοποιήσουμε στη Θεσσαλονίκη Υπουργικό Συμβούλιο, θα ενημερωθείτε σχετικά, γιατί θα υπάρξει ένα πρόγραμμα συναντήσεων με τους φορείς της Βόρειας Ελλάδας. Το Υπουργικό Συμβούλιο θα ασχοληθεί όχι μόνο με τα θέματα της Βόρειας Ελλάδας, αλλά με την ημερήσια διάταξη που θα έχουμε για το Σεπτέμβρη», σημείωσε ο Πρωθυπουργός.

«Η παρουσία μας εκεί πρέπει να είναι ουσιαστική, χωρίς τις "φανφάρες" που βλέπαμε από τις προηγούμενες Κυβερνήσεις - νομίζω βέβαια ότι έχουμε αποδείξει τη διαφορετική μας στάση - αλλά πρέπει να είναι ουσιαστική η προσπάθειά μας για να δούμε τις τοπικές συνθήκες, να αναδείξουμε τις δυνατότητες που έχει η Βόρεια Ελλάδα, να κινητοποιήσουμε, θα έλεγα, ακόμη περισσότερο τις δυνάμεις της Βόρειας Ελλάδας σ΄ αυτή την κοινή προσπάθεια για την ανάπτυξη και την οικονομική ανάταξη της χώρας», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Παπανδρέου στη σημερινή συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου.