Skip to main content

Ραντεβού στα δικαστήρια δίνουν αύριο εργαζόμενοι στη ΣΙΔΕΝΟΡ

Οι εργαζόμενοι πραγματοποιούν επαναλαμβανόμενες στάσεις από τις 7 Ιουνίου, συνεπεία της άρνησης της εργοδοσίας για υπογραφή της νέας ΣΣΕ.

Σε συγκέντρωση συμπαράστασης καλεί αύριο το πρωί στις 11:00 το Σωματείο Εργαζομένων του Ομίλου ΣΙΔΕΝΟΡ έξω από το Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης, όπου έχει οριστεί με τη διαδικασία του κατεπείγοντως η εκδίκαση της αγωγής του Ομίλου κατά των μελών του σωματείου.

Υπενθυμίζεται, ότι οι εργαζόμενοι πραγματοποιούν επαναλαμβανόμενες στάσεις από τις 7 Ιουνίου, συνεπεία της άρνησης, όπως υποστηρίζουν, της εργοδοσίας της χαλυβουργίας να υπογράψει νέα συλλογική σύμβαση εργασίας, μετά τη λήξη της τελευταίας στις 30 Απριλίου.

«Προφανώς τρομοκρατημένοι από το αποτέλεσμα της χθεσινής γενικής συνέλευσης-στην οποία επανανομιμοποιηθηκε με συντριπτικά ποσοστά το Δ.Σ. για τις όποιες κινητοποιήσεις-και προκειμένου να ανακοπεί η μαζική κάθοδος για διαμαρτυρία στα κεντρικά της ΒΙΟΧΑΛΚΟ στην Αθήνα, αντιδρούν με τα μόνα "όπλα" που αντιλαμβάνονται ως απάντηση στο δίκαιο αίτημα της γενικής συνέλευσης για υπογραφή ικανοποιητικής ΣΣΕ» αναφέρουν, μεταξύ άλλων, στο κάλεσμά τους το Σωματείο Εργαζομένων της ΣΙΔΕΝΟΡ.