Skip to main content

Ραντεβού της ΕΠΟ με τη διοίκηση του ΟΑΚΑ για τον τελικό

Ξεκινάει ο κύκλος επαφών της ομοσπονδίας για τη διοργάνωση του τελικού Κυπέλλου - Έως 50.000 τα εισιτήρια για τον μεγάλο αγώνα

Η εβδομάδα που έχει ξεκινήσει θα είναι πολύ καθοριστική για το θέμα της πληρότητας του Ολυμπιακού Σταδίου στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας στις 21 του Μάη, ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και στον Παναθηναϊκό.

Η ΕΠΟ εκτός από το μείζον θέμα του αριθμού των οπαδών που θα βρεθούν σε μεγάλο παιχνίδι καλείται να εγγυηθεί μία άρτια διοργάνωση και σε αυτό το πλαίσιο θα έχει διαδοχικές συναντήσεις με όλους τους εμπλεκόμενους, ξεκινώντας από σήμερα στο ραντεβού με τη διοίκηση του Ολυμπιακού Σταδίου.

Η συνάντηση αναμένεται να ξεκινήσει στις 11:30 και θα αφορά όλα τα οργανωτικά ζητήματα που αφορούν και τη διοίκηση του σταδίου, με την ελληνική ομοσπονδία να θέλει να κλείσει από νωρίς όλες τις εκκρεμότητες.

Παράλληλα, σύμφωνα με το sdna.gr, αύριο ή μεθαύριο ανάλογα με την απάντηση των ομάδων στο σχετικό αίτημα της ΕΠΟ, θα πραγματοποιηθεί η συνάντηση της ομοσπονδίας με την αστυνομία παρουσία εκπροσώπων των δύο φιναλίστ.

Σε αυτή θα συζητηθούν για πρώτη φορά οι σκέψεις που υπάρχουν αναφορικά με τον αριθμό των φιλάθλων που θα μπορέσουν να βρεθούν στο παιχνίδι της 21ης του μήνα.

Η ελληνική ομοσπονδία έχει εκφράσει τις προθέσεις της για τελικό-γιορτή με την παρουσία 40-50 χιλιάδων οπαδών, ωστόσο μένει να φανεί κατά πόσο μπορεί κάτι τέτοιο να είναι εφικτό με βάση και τις εισηγήσεις της αστυνομίας που θα εκπονήσει το σχέδιο ασφαλείας για τη διεξαγωγή του παιχνιδιού, έχοντας ως βασική προτεραιότητα να μην υπάρξουν επεισόδια.