Κυριακή 11 Απριλίου 2021
x

RAPID TEST ΣΕ ΠΕΖΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΣΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΥΣ-ΜΕΝΕΜΕΝΗ

Οι πολίτες που θα προσέλθουν για την εξέταση θα πρέπει να δηλώσουν απαραίτητα το ΑΜΚΑ τους και τον αριθμό κινητού τηλεφώνου τους.

Rapid test θα πραγματοποιηθούν τόσο σε πεζούς όσο και μέσα από το αυτοκίνητο τις επόμενες ημέρες στον δήμο Αμπελοκήπων-Μενεμένης.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) σε συνεργασία με το Δήμο Αμπελοκήπων-Μενεμένης αυξάνει τον αριθμό δωρεάν ελέγχων ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid tests) στον δήμο  και, εκτός της ήδη προγραμματισμένης δράσης σε διερχόμενους πολίτες την Κυριακή 21 Φεβρουαρίου από τις 10π.μ. έως 3μ.μ. στην Πλατεία Κ. Τσομπάνογλου στη Μενεμένη, διοργανώνει νέα drive through rapid test μέσα από το αυτοκίνητο την Δευτέρα 22 και την Τρίτη 23 Φεβρουαρίου από τις 10 π.μ. έως 3 μ.μ. στο Δημοτικό Στάδιο Αμπελοκήπων «Κωνσταντίνος Καραμανλής» (Λεωφ. 28ης Οκτωβρίου 157, Αμπελόκηποι) από κλιμάκιο του ΕΟΔΥ αποτελούμενο από Κινητή Ομάδα Υγείας (ΚΟΜΥ).

Υπενθυμίζεται για ακόμη μία φορά ότι οι πολίτες που θα προσέλθουν για την εξέταση θα πρέπει να δηλώσουν απαραίτητα το ΑΜΚΑ τους και τον αριθμό κινητού τηλεφώνου τους (η ενημέρωση θα γίνει με σχετικό μήνυμα που θα σταλεί στο κινητό του πολίτη που εξετάσθηκε). Θα τηρηθούν απαρέγκλιτα τα μέτρα προστασίας κατά της διάδοσης του κορωνοϊού.

ΌA+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ