Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2020
x

ΡΕΜΠΕ: ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ

Ο τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ, Όλαφ Ρέμπε, ξεκαθάρισε πως δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να παραχωρηθεί ο Δημήτρης Γιαννούλης

Μια δήλωση του Όλαφ Ρέμπε σήμερα βάζει τέλος στα μεταγραφικά σενάρια για τον Δημήτρη Γιαννούλη τουλάχιστον μέχρι και τα παιχνίδια του ΠΑΟΚ με την Κράσνονταρ.

Σε αυτήν ο Γερμανός τεχνικός διευθυντής χαρακτηρίζει ιστορική πρόκληση την πιθανότητα πρόκρισης του ΠΑΟΚ στους ομίλους του Champions League και τονίζει ότι δεν έχουν διαμορφωθεί ακόμη οι κατάλληλες προϋποθέσεις για να αφήσει ο Δικέφαλος τον Κατερινιώτη μπακ να κάνει το επόμενο του βήμα.

«Είναι αλήθεια ότι αρκετά ευρωπαϊκά clubs δείχνουν υψηλό ενδιαφέρον για τον Γιαννούλη. Εκτιμούμε τις προσφορές, αλλά αυτή τη στιγμή δεν ενδιαφερόμαστε να αφήσουμε τον ποδοσφαιριστή, πριν από μια τόσο ιστορική πρόκληση που έχουμε μπροστά μας», είπε ο Ρέμπε.

«Ο Γιαννούλης έχει διαρκή πρόοδο με τη σκληρή του δουλειά και τον επαγγελματισμό του και είμαστε χαρούμενοι που του δίνουμε όλα τα εφόδια να αναπτυχθεί και να λάμψει πριν τελικά το μομέντουμ και οι προϋποθέσεις να είναι τα ιδανικά και για εκείνον και για τον ΠΑΟΚ για να κάνει το επόμενό του βήμα», υποστήριξε.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ