Skip to main content

Ρέθυμνο: Εργαζόμενη σε ξενοδοχείο συνελήφθη για αρπαγή 7χρονου - Δραπέτευσε το παιδί

Σε σοκ βρίσκονται οι γονείς ενός 7χρονου αγοριού, το οποίο απήχθη από εργαζόμενη ξενοδοχείου ενώ έπαιζε ανέμελα -Για κακούργημα κατηγορείται η 47χρονη

Σοκ προκαλεί η υπόθεση που χειρίζεται τις τελευταίες ώρες η Ασφάλεια Ρεθύμνου και αφορά στην αρπαγή ενός 7χρονου αγοριού ενώ έκανε διακοπές με την οικογένειά του σε ξενοδοχείο του Ρεθύμνου.

Σύμφωνα με το cretalive, ως δράστιδα της αρπαγής κρατείται στην Ασφάλεια μια 47χρονη από τη Ρουμανία, εργαζόμενη στο ξενοδοχείο, η οποία φέρεται να εντόπισε το παιδί να παίζει ανέμελα στον περιβάλλοντα χώρο και με δέλεαρ αναψυκτικό κρητικής εταιρείας, κατάφερε να το οδηγήσει στο δωμάτιό της και να το κρατήσει εκεί για μία ώρα, ίσως και περισσότερο.

Το παιδάκι κατάφερε να δραπετεύσει και να επιστρέψει στους Έλληνες γονείς του όταν έμεινε μόνο του στο δωμάτιο, καθώς η 47χρονη έπρεπε αναγκαστικά να γυρίσει στο πόστο εργασίας της.

Άγνωστες παραμένουν μέχρι στιγμής οι προθέσεις και το κίνητρο της γυναίκας, η οποία πλέον είναι αντιμέτωπη με κακουργηματική κατηγορία.