Skip to main content

Ρέθυμνο: Η γυναικοκτονία στο Πάνορμο έφερε νέα συμπλοκή

Διαπληκτίστηκε ο γιος της αδικοχαμένης Σταυρούλας Συριγοπούλου με τον αδελφό του δράστη που τη δολοφόνησε - Έπεσαν πυροβολισμοί

Πέντε μήνες μετά την στυγερή δολοφονία της 46χρονης Σταυρούλας Συριγοπούλου μέσα στην επιχείρησή της στο Πάνορμο Μυλοποτάμου, που κατέληξε στην αυτοκτονία του 48χρονου δράστη, μια συμπλοκή ήρθε να αναβιώσει την τραγωδία.

Συγκεκριμένα, η συνάντηση το απόγευμα της Κυριακής του γιού της αδικοχαμένης γυναίκας με τον αδερφό του δράστη -ο οποίος είχε αυτοπυροβοληθεί μετά το φονικό και είχε χάσει τη ζωή του λίγες εβδομάδες αργότερα στο νοσοκομείο, κατέληξε σε έντονο διαπληκτισμό, με τους δύο να έρχονται στα χέρια.

Λίγη ώρα μάλιστα μετά το επεισόδιο, ο γιος της άτυχης γυναίκας, φέρεται να έριξε πυροβολισμούς έξω από το σπίτι του δράστη της δολοφονικής συμπλοκής, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

Η αστυνομία βρήκε το όπλο, στο πατρικό σπίτι του νεαρού στο Ρουμελί Μυλοποτάμου.

Υπενθυμίζεται ότι η 47χρονη γυναίκα -μητέρα δύο παιδιών- δέχθηκε δύο σφαίρες από καραμπίνα από τον δράστη, πατέρα τριών παιδιών μέσα στην επιχείρηση που διατηρεί, η οποία είναι δίπλα ακριβώς στην ταβέρνα του δράστη, στο λιμανάκι στο Πάνορμο Μυλοποτάμου στο Ρέθυμνο.

Την ώρα του φονικού, στην επιχείρηση που διατηρούσε η άτυχη γυναίκα, βρίσκονταν και ένας 27χρονος νεαρός, ο οποίος τραυματίστηκε από τα σκάγια και χρειάστηκε να μεταφερθεί για νοσηλεία στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου.

Όπως έγινε γνωστό η άτυχη γυναίκα δολοφονήθηκε μπροστά στην 20χρονη κόρη της, που είναι σε κατάσταση σοκ.

Ο δράστης της δολοφονίας έχει απασχολήσει τις διωκτικές αρχές και στο παρελθόν, αφού το 2012 είχε πυροβολήσει τρεις φορές ένα 30χρονο Ρώσο έξω από μπαρ στο Ρέθυμνο, μετά από λογομαχία.

Ο ίδιος φέρεται να είχε εμπλακεί και σε τροχαίο δυστύχημα, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε, εξετράπη της πορείας του, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή της μια νεαρή τουρίστρια και να τραυματιστεί βαρύτατα άλλη μία.