Skip to main content

Ρεβυθόπουλος: Βαθμοί, καλή μπάλα και πρωτάθλημα για τον Ηρακλή

Ο δεξιός μπακ του «Γηραιού» υπογράμμισε πως στόχος του είναι να βελτιώνεται συνεχώς δίνοντας το κάτι παραπάνω στην ομάδα

Για τη νίκη του Ηρακλή επί του Πιερικού, τις μετεγγραφές του «Γηραιού», την άμυνα της ομάδας αλλά και τους προσωπικούς του στόχους μίλησε στον ρ/σ «Metropolis», o Χρυσόστομος Ρεβυθόπουλος.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο δεξιός μπακ των «κυανολεύκων»:

Για την νίκη του Ηρακλή επί του Πιερικού: «Ήταν μια νίκη που ήρθε εύκολα, αλλά πριν ξεκινήσει το παιχνίδι, κανείς δεν πίστευε ότι θα κυλήσει τόσο άνετα αυτό το παιχνίδι.

Αντιμετωπίζαμε μια ομάδα η οποία το τελευταίο διάστημα είχε αρκετά καλά αποτελέσματα και παίζει την κατηγορία της. Εμείς μπήκαμε πολύ αποφασιστικοί στο παιχνίδι και καταφέραμε να φτάσουμε στην εύκολη νίκη. Ο στόχος από την αρχή είναι ο πρωταθλητισμός, σύμφωνα με το μέγεθος του Ηρακλή και κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά για να πάρουμε την νίκη και να έχουμε το πλεονέκτημα».

Για την ενίσχυση της ομάδας με τις μετεγγραφές: «Η ομάδα χρειαζόταν κάποιες προσθήκες, γιατί το ρόστερ ήταν μικρό, δεν είχε βάθος και ο πρωταθλητισμός το χρειάζεται αυτό. Τα παιδιά που έχουν έρθει είναι πολύ καλοί παίκτες και θα μας βοηθήσουν για την άνοδο».

Για το αν η χθεσινή εμφάνιση ήταν η πιο γεμάτη: «Από την στιγμή που η ομάδα πέτυχε πέντε γκολ, παρά τα συνεχόμενα παιχνίδια που είχαμε τον τελευταίο καιρό, έβγαλε ενέργεια, είχαμε γρήγορες μεταβιβάσεις στο παιχνίδι μας και πιστεύω αφήσαμε τον κόσμο μας ικανοποιημένο».

Για το αν μπορεί ο Ηρακλής να συνδυάσει τα αποτελέσματα και με καλό θέαμα: «Σίγουρα μπορούμε να το κάνουμε, αλλά για μένα προσωπικά η ουσία των τριών πόντων είναι πολύ πιο σημαντική. Θα ήθελα η ομάδα να συνδυάζει και το θέαμα και το αποτέλεσμα, αλλά οι τρεις πόντοι σε κάθε παιχνίδι όπως και να τους πάρουμε θα είναι πολύ σημαντικοί».

Για το σερί αγώνων χωρίς να δεχτεί η ομάδα γκολ: «Γίνεται πολύ καλή δουλειά στην αμυντική λειτουργία της ομάδας και για να κατακτήσει μια ομάδα το πρωτάθλημα, τα πάντα πρέπει να ξεκινούν από την άμυνά της. Όσο είμαστε καλά αμυντικά δεν φοβόμαστε κανέναν».

Για το αν είναι ικανοποιημένος από την παρουσία του στην ομάδα: «Άμα πω ότι είμαι ικανοποιημένος θα είναι πολύ μεγάλο λάθος. Σε κάθε προπόνηση και σε κάθε παιχνίδι, κοιτάω να δίνω το κάτι παραπάνω στην ομάδα και να βελτιώνομαι και εγώ προσωπικά».