Skip to main content

Rhetor Law Firm: Λύσεις από το μέλλον στους επιχειρηματίες του σήμερα

To μοντέλο της Rhetor Law Firm είναι το κλειδί για την επιτυχία κάθε επιχειρηματία που θέλει να έχει «το κεφάλι του ήσυχο», λέει ο Ανδρέας Παπαμιμίκος

Ένα σύγχρονο μοντέλο παροχής νομικών υπηρεσιών σε εταιρείες και επιχειρηματίες παρουσίασε η Rhetor Law Firm στο Συνέδριο του KA Βusiness.

To μοντέλο της Rhetor Law Firm είναι μία πρόταση για το μέλλον, είναι το κλειδί για την επιτυχία κάθε επιχειρηματία που θέλει να έχει… ήσυχο το κεφάλι του, όπως είπε χαρακτηριστικά ο ιδρυτής και συνιδιοκτήτης της δικηγορικής εταιρείας Ανδρέας Παπαμιμίκος.

Ο ίδιος αφηγήθηκε μια πραγματική ιστορία ενός φίλου του επιχειρηματία, του Νέστωρα, ο οποίος αντιμετώπισε προβλήματα από την ίδρυση - σύσταση της εταιρείας του μέχρι και την εξέλιξή της σε μια εταιρεία που πρωταγωνιστεί στον κλάδο της. Με την περιγραφή του κ. Παπαμιμίκου επιβεβαιώθηκε ότι, παρά τα όποια βήματα έχουν γίνει, η πολυπλοκότητα των νόμων και η πολυνομία κυριαρχούν ακόμα στην Ελλάδα, κάνοντας δύσκολη τη ζωή του κάθε επιχειρηματία και την καθημερινότητα της κάθε επιχείρησης.

Το μοντέλο της Rhetor Law Firm έρχεται να ξεπεράσει τα παραπάνω, προσφέροντας εξειδίκευση σε κάθε τομέα και δίνοντας έμφαση στη λύση των προβλημάτων κάθε επιχείρησης χωρίς χαμένο χρόνο, με αμεσότητα και κυρίως με αποτελεσματικότητα. Πώς γίνεται αυτό; Με δικηγόρους που ειδικεύονται σε διαφορετικό αντικείμενο αλλά συνεργάζονται μεταξύ τους και ξεπερνούν την πολυπλοκότητα της κάθε υπόθεσης, ανταποκρινόμενοι τις ανάγκες της κάθε επιχείρησης.

«Καταφέραμε να συγκροτήσουμε μία ομάδα νέων ανθρώπων, η οποία μπορεί να αντεπεξέλθει στις ανάγκες κάθε επιχειρηματία και να του παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις και κυρίως συνέπεια, συνέχεια και διαχρονικό στρατηγικό σχεδιασμό, γιατί μέσα από αυτή την εταιρεία μπορούμε να δώσουμε λύσεις στα προβλήματα του Νέστωρα καιτου κάθε αντίστοιχου επιχειρηματία», είπε ο κ. Παπαμιμίκος και πρόσθεσε: «Σε επιχειρηματίες που δεν θέλουν να χάνουνε χρόνο, χρήμα και να υφίστανται ψυχική φθορά, αλλά που έχοντας μία σταθερή συνεργασία, θα αισθάνονται και θα έχουν νομική προστασία και θα αφιερώνουν τον ωφέλιμο τους χρόνο μόνο για τη διοίκηση της επιχείρησης τους. Να το πω έτσι απλά να έχουν το κεφάλι τους ήσυχο».