Skip to main content

Ρίχνει και άλλο τη θερμοκρασία ο «Ξενοφών» - Απαγορευτικό απόπλου

Σε Μακεδονία και Θράκη αναμένονται λίγες νεφώσεις, πρόσκαιρα αυξημένες στη Μακεδονία μέχρι το απόγευμα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί 12-21 βαθμούς

Νεφώσεις με τοπικές βροχές στην ανατολική Θεσσαλία, τις Σποράδες, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια, την βόρεια Κρήτη αναμένονται για σήμερα. Στη δυτική Πελοπόννησο και το Ιόνιο θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και πιθανόν μεμονωμένες καταιγίδες μέχρι το μεσημέρι.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες βορειοανατολικές διευθύνσεις 6 με 8 και στο Αιγαίο 9 και βαθμιαία τοπικά 10 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση.

Σε Μακεδονία και Θράκη αναμένονται λίγες νεφώσεις, πρόσκαιρα αυξημένες στη Μακεδονία μέχρι το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι-βορειοανατολικοί, με ένταση 4-6 και στα ανατολικά 7 και τοπικά 8 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί 12-21 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η ελάχιστη θα είναι 5 με 6 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται λίγες νεφώσεις, πρόσκαιρα αυξημένες μέχρι το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι-βορειοανατολικοί 4-6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Το Λιμενικό ανακοίνωσε πως δεν θα πραγματοποιηθεί κανένα πρωινό δρομολόγιο για τα νησιά του Αιγαίου από το λιμάνι του Πειραιά.

Παράλληλα δεμένα θα μείνουν τα πλοία σε Λαύριο και Ραφήνα. Κλειστό είναι και το πορθμείο Ρίο-Αντίρριο, όπως και το πορθμείο Αγία Μαρίνα-Νέα Στύρα, ενώ δεν πραγματοποιήθηκε το πρωινό δρομολόγιο των 6 από Αρκίτσα για Αιδηψό.

Δεμένα θα είναι τα πλοία και από το λιμάνι του Βόλου με προορισμό τις Σποράδες. Δεν πραγματοποιούνται δρομολόγια από Καβάλα για Πρίνο και Θάσο.