Πέμπτη 13 Αυγούστου 2020
x

ΡΗΓΑΣ: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΜΑ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗΣ ΣΥΝΟΧΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΟΠΙΑΝΟ

Ολοκληρώνεται μία διαπραγμάτευση, προς όφελος και των δύο πλευρών, υπογράμμισε ο γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ.

Δεν υπάρχει θέμα κυβερνητικής συνοχής με αφορμή μια συμφωνία για το Σκοπιανό, καθώς ισχύει με τους ΑΝΕΛ μία έντιμη συμφωνία και τηρείται για να βγει η χώρα από την οικονομική κρίση, για να σταματήσει η διαπλοκή, σημείωσε ο γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Ρήγας, τονίζοντας ότι «μέσα στη Βουλή θα κριθούν άπαντες, από το ΚΚΕ έως τη ΝΔ».

Ο κ. Ρήγας μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο 105,5» υποστήριξε ότι «ολοκληρώνεται μία διαπραγμάτευση, προς όφελος και των δύο πλευρών, κοιτάμε την Ιστορία και υπερασπιζόμαστε το έθνος, κυρίως για την επόμενη ημέρα, ιδίως στην ταραγμένη περιοχή των Βαλκανίων», και πρόσθεσε: «Δεν κρυβόμαστε πίσω από εθνικισμούς και ρητορείες που προσέφεραν κακές υπηρεσίες στο ελληνικό έθνος, με την Μικρασιατική Καταστροφή και την Κύπρο. Αυτά θέλουν; Μέσα στη Βουλή θα κριθούν άπαντες, όλα τα κόμματα θα πάρουν θέση αύριο, από το ΚΚΕ μέχρι τη Νέα Δημοκρατία».

Αναφερόμενος στην αξιωματική αντιπολίτευση ο κ. Ρήγας κάλεσε τη Νέα Δημοκρατία να πει τι συμφωνία είχε κάνει και ποια ονόματα είχε προτείνει, ενώ θύμισε πως «η κ. Μπακογιάννη, με διαρροές τις οποίες φαίνεται να έκανε, μίλησε για σύνθετη ονομασία με γεωγραφικό προσδιορισμό και erga omnes, υπερασπίστηκε τη γραμμή του 2008 και του 1997». Για τον κ. Μητσοτάκη είπε ότι «για άλλη μία φορά καθοδηγείται από την ακροδεξιά αντίληψη εντός Ν.Δ και έχει εναποθέσει τα πάντα στο να πέσει ο ΣΥΡΙΖΑ».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ