Skip to main content

Ρήτρα βίας για το ΟΑΚΑ

Η απάντηση για την χρήση του ΟΑΚΑ ήρθε από την Γ.Γ.Α και ήταν θετική. Ο ΠΑΟΚ αν θέλει να χρησιμοποιήσει το Ολυμπιακό στάδιο θα πρέπει να αποδεχθεί μια σειρά από όρους. Ένας από αυτούς η ρήτρα βίας. Μπ
Η απάντηση για την χρήση του ΟΑΚΑ ήρθε από την Γ.Γ.Α και ήταν θετική. Ο ΠΑΟΚ αν θέλει να χρησιμοποιήσει το Ολυμπιακό στάδιο θα πρέπει να αποδεχθεί μια σειρά από όρους. Ένας από αυτούς η ρήτρα βίας.

Θετική απάντηση έδωσε η Γ.Γ.Α στον "Δικέφαλο" για τη χρήση του Ολυμπιακού Σταδίου στους ευρωπαϊκούς του αγώνες. Η πολιτεία βλέποντας εικόνες βίας στα ελληνικά γήπεδα, τελευταίο παράδειγμα στο ΣΕΦ, αποφάσισε να θέσει όρους σε όσες ομάδες θα χρησιμοποιήσουν από εδώ και στο εξής κρατικά στάδια.

Η αρχή θα γίνει με τον ΠΑΟΚ, εφόσον η ΠΑΕ επιμείνει ότι θέλει να χρησιμοποιήσει το ΟΑΚΑ για τα ευρωπαϊκά της παιχνίδια. Πιο συγκεκριμένα εκτός από το αντίτιμο που θα πρέπει να καταβάλει η ομάδα της Θεσσαλονίκης θα υπάρχει ο όρος «ρήτρα βίας». Ο συγκεκριμένος όρος θα ενεργοποιηθεί σε περίπτωση που γίνουν ζημιές στο Στάδιο.

Μπερέτα: Μέχρι την Κυριακή υπογράφω

Μέχρι την Κυριακή όπως προανήγγειλε ο υποψήφιος προπονητής του ΠΑΟΚ Μάριο Μπερέτα θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Μπορεί οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ να ανησυχούν για την καθυστέρηση που υπάρχει στο θέμα της υπογραφής των συμβολαίων με τον Μάριο Μπερέτα, με τον Ιταλό να «σπάει» την σιωπή του και να μιλάει για πρώτη φορά για τη νέα του ομάδα.  Ο 51χρονος τεχνικός μίλησε σε ιταλικό ραδιόφωνο και αναφέρθηκε στην επικείμενη συμφωνία του με τον "Δικέφαλο" και τη δέσμευσή του με την Τορίνο.

Ο Ιταλός κόουτς, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ραδιόφωνο του Μιλάνου, το radio popolare, , προανήγγειλε  ουσιαστικά τον ερχομό του στη Θεσσαλονίκη και την Τούμπα.

Είπε σε σχετική με τον ΠΑΟΚ ερώτηση που του έγινε: "Τα έχω βρει σε όλα με τον ΠΑΟΚ. Ακόμη, όμως, δεν έχω υπογράψει συμβόλαιο. Αυτό συμβαίνει γιατί έχω να λύσω μερικά μικρά ζητήματα με την Τορίνο, με την οποία έχω συμβόλαιο σε ισχύ".

Για να προσθέσει: "Μόλις τελειώσω και τυπικά τη συνεργασία μου με την Τορίνο, θα υπογράψω το συμβόλαιό μου στον ΠΑΟΚ".
Ο Μάριο Μπερέτα τοποθέτησε και χρονικό ορίζοντα για τη λύση της συνεργασίας του με την Τορίνο: "Αυτό μπορεί να γίνει σήμερα ή το αργότερο μέχρι την Κυριακή".

Όσον αφορά στις σκέψεις του για την προοπτική της συνεργασίας του με τον ΠΑΟΚ, ο 51χρονος τεχνικός τόνισε: "Θα είναι μια πολύ σημαντική εμπειρία για μένα. Ο ΠΑΟΚ συμμετέχει στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ κι αυτό μόνο του είναι κάτι ξεχωριστό".