Skip to main content

Road shows από ελληνικές εισηγμένες εταιρίες στη σκιά του ...χρυσού

Συναντήσεις με senior officials επενδυτικών οργανισμών, όπως η BlackRock, η Invesco, η Goldman Sachs, η Lansdowne, η GLG και η StormHarbour Securities

Τρία road shows έχουν γίνει το τελευταίο διάστημα στο εξωτερικό από ελληνικές εισηγμένες εταιρίες και τα τρία πραγματοποιούνται – σύμφωνα με όλες τις έως τώρα ενδείξεις – υπό τη σκιά των εμπλοκών που έχουν σημειωθεί με ξένες επενδύσεις στη χώρα μας.

Αυτό μπορούν να το επιβεβαιώσουν όλοι όσοι έχουν άμεση ή έμμεση εμπλοκή σ' αυτές τις παρουσιάσεις, καθώς εκτιμούν ότι τα αποτελέσματά τους θα μπορούσαν να είναι καλύτερα.

Το συμπέρασμα προκύπτει από τις συναντήσεις που είχαν και κυβερνητικοί παράγοντες στο πλαίσιο αυτών των παρουσιάσεων. Η Voria.gr είναι σε θέση να γνωρίζει για συναντήσεις με senior officials διαφόρων επενδυτικών οργανισμών, όπως η BlackRock, η Invesco, η Goldman Sachs, η Lansdowne, η GLG και η  StormHarbour Securities, μεταξύ άλλων.

Το συμπέρασμα είναι πάντα το ίδιο: Το κλίμα είναι καλό, αλλά θα μπορούσε να είναι καλύτερο αν δεν είχε μεσολαβήσει η εμπλοκή με την Eldorado Gold στις Σκουριές ή με το Ελληνικό και τις περιπέτειες του με την αρχαιολογία και το ...δασαρχείo, που δεν αποκλείεται να ξεκαθαρίσουν μέσα στη μέρα.

Σε λίγη ώρα συνεδριάζει το ΚΑΣ, ενώ αργότερα μπορεί να υπάρξει απόφαση και για το αν υπάρχει δασική έκταση στην περιοχή ή όχι.