Skip to main content

Rocket: Η πρώτη εταιρεία online delivery στη χώρα με συμβάσεις αορίστου χρόνου

Η πρώτη υπηρεσία online παραγγελίας και διανομής φαγητού στη χώρα που προχωρά σε υπογραφή συμβάσεων μισθωτής εργασίας αορίστου χρόνου είναι η Rocket

Η Rocket γίνεται η πρώτη υπηρεσία online παραγγελίας και διανομής φαγητού στην Ελλάδα που προχωρά σε υπογραφή συμβάσεων μισθωτής εργασίας αορίστου χρόνου με τους νέους διανομείς της αυτήν την εβδομάδα. Σκοπεύει δε να ανοίξει έως και 500 νέες θέσεις εργασίας έως το τέλος του 2021.

Η εξ Ουκρανίας ορμώμενη Rocket ξεκίνησε τη δραστηριοποίησή της στη χώρα μας τον Ιούλιο από την περιοχή του Χαλανδρίου, περιοχή με πληθώρα καταστημάτων εστίασης με τη διανομή. Έχει γίνει πλέον διαθέσιμη σε πολλές περιοχές και προάστια της Αθήνας και έχει δει τον όγκο παραγγελιών της να διπλασιάζεται μέσα σε μόλις δύο μήνες.

Όπως επισημαίνει η ίδια η εταιρεία «στο πλαίσιο της ταχύτατης ανάπτυξής της διεθνώς, η Rocket επενδύει στην εξέλιξη του ανθρώπινου δυναμικού της, προσφέροντας όλα τα προνόμια που εγγυώνται μια σύγχρονη εργασιακή εμπειρία. Έχοντας θέσει ως προτεραιότητα να προσφέρει βέλτιστη εμπειρία όχι μόνο στους πελάτες αλλά και στους εργαζόμενούς της, η Rocket – αφουγκραζόμενη τις ανάγκες των διανομέων της, οι οποίοι αποτελούν κεντρικό πυρήνα της υπηρεσίας και ζωτικό κομμάτι της εταιρείας- προχωρά σε υπογραφή συμβάσεων μισθωτής εργασίας αορίστου χρόνου, με τους νέους διανομείς της».

Η εταιρεία δεσμεύεται να συνεχίσει να παρέχει σε όλους τους διανομείς της όλα τα προβλεπόμενα από τον νόμο προνόμια που ήδη απολαμβάνουν. «Είμαστε ενθουσιασμένοι με την πορεία μας στην Ελλάδα μέχρι στιγμής και ανυπομονούμε να δούμε την κοινότητά της Rocket να μεγαλώνει και να ανθίζει. Στο πλαίσιο αυτό, η εταιρεία θα προχωρήσει άμεσα σε νέες προσλήψεις και όπως είναι λογικό θα αυξήσει τον στόλο διανομέων της, οι οποίοι αποτελούν κεντρικό πυρήνα της υπηρεσίας και ζωτικό κομμάτι της επιχείρησης. Ως μισθωτοί της Rocket, οι διανομείς φυσικά θα συνεχίσουν να απολαμβάνουν πλήρη προνόμια και δικαιώματα, ασφαλιστική κάλυψη κ.ο.κ.», δήλωσε σχετικά ο Νίκος Χατζηδάκης, Regional Expansion Manager.
Εξυπηρετώντας ήδη Χαλάνδρι, Χολαργό, Αγία Παρασκευή, Παπάγου, Νέο Ψυχικό, Ψυχικό, Φιλοθέη και πλέον και το κέντρο της Αθήνας -Κολωνάκι, Παγκράτι, Ζωγράφου, Αμπελόκηποι, Άγιο Αρτέμιο, Θησείο, Κουκάκι, Κεραμεικό και Γκάζι- η Rocket έχει στόχο να εντάξει στην εφαρμογή της δεκάδες ακόμη καταστήματα εστίασης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ανακοίνωση αυτή έρχεται λίγες μόλις ημέρες μετά τον σάλο που προκάλεσε το μήνυμα της efood προς ορισμένους διανομείς της για αλλαγή εργασιακού καθεστώτος. Η εταιρεία προέβη τελικά σε αναδίπλωση.