Skip to main content

Ρόδος: «Ευτυχώς γλύτωσα από τον εφιάλτη», έλεγε πριν τη δολοφονία της η δασκάλα

H άτυχη Δώρα φέρεται να είχε εκμυστηρευτεί σε φίλη της ότι «γλίτωσα από αυτόν τον εφιάλτη που βίωνα. Γλύτωσα από ένα μαρτύριο. Ευτυχώς χώρισα».

Θρήνος στη Ρόδο μετά τον θάνατο της άτυχης Δώρας που δολοφονήθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης από τον πρώην σύντροφό της. Πρόκειται για την εντέκατη γυναικοκτονία στην Ελλάδα μέσα στο 2021.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Star, η 31χρονη εκπαιδευτικός μίλησε με την καλύτερή της φίλη στο τηλέφωνο το βράδυ της Τρίτης και ήταν πολύ χαρούμενη. Φέρεται να της είπε: «Γλύτωσα από αυτόν τον εφιάλτη που βίωνα. Γλύτωσα από ένα μαρτύριο. Ευτυχώς χώρισα».

Όπως σημείωσε η φίλη της, η Δώρα δεν περνούσε καλά το τελευταίο διάστημα. Ήταν με τον 40χρονο άνδρα από τα Χριστούγεννα ωστόσο τους τελευταίους μήνες ένιωθε πως «πνίγεται» ενώ δεν μπορούσε ούτε να βγει για έναν καφέ με φίλη της.

Τη σκότωσε και αυτοκτόνησε

Ο 40χρονος άνδρας την περίμενε έξω από το σπίτι της. Μόλις η κοπέλα πάρκαρε το αυτοκίνητό της και κινήθηκε προς το σπίτι, δέχτηκε δύο πυροβολισμούς που της στοίχισαν τη ζωή.

Στη συνέχεια ο δράστης πήγε στο σπίτι του που βρισκόταν σε μικρή απόσταση από αυτό της άτυχης κοπέλας και έβαλε τέλος στη ζωή του με την ίδια καραμπίνα. Άφησε μάλιστα και ένα σημείωμα στο οποίο ανέφερε ότι δεν μπορεί να ζήσει χωρίς εκείνη.

Η φίλη της Δώρας μιλώντας στο Star αποκάλυψε ότι η κοπέλα είχε όνειρα για το μέλλον. «Τον τελευταίο καιρό σπούδαζε. Έκανε ένα μεταπτυχιακό, είχε πολλά όνειρα και δυστυχώς κόπηκαν μέσα σε μια στιγμή» είπε.