Skip to main content

Ρόδος: Πέθανε μετά από καβγά για... τις ξαπλώστρες

Ο 65χρονος άντρας λογομάχησε έντονα με παρέα τουριστών, οι οποίοι δεν επιθυμούσαν να καταβάλουν το αντίτιμο για τις ξαπλώστρες που χρησιμοποιούσαν

Τραγική κατάληξη είχε ο καβγάς μεταξύ ενός 65χρονου άντρα και μίας παρέας τουριστών σε παραλία της Ρόδου, με τον άτυχο άντρα να αφήνει την τελευταία του πνοή λόγω καρδιακής προσβολής.

Το περιστατικό έλαβε χώρα το μεσημέρι της Παρασκευής σε δημοφιλή παραλία της Ρόδου, ενώ σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ο 65χρονος άντρας λογομάχησε έντονα με παρέα τουριστών, οι οποίοι δεν επιθυμούσαν να καταβάλουν στους υπεύθυνους το αντίτιμο για τις ξαπλώστρες που χρησιμοποιούσαν.

Πληροφορίες, μάλιστα, κάνουν λόγο και για χειροδικία εναντίον του θύματος από μία εκ των τουριστών, χωρίς ωστόσο να επιβεβαιώνονται από τις αρχές.

Λίγα λεπτά αργότερα, ο άτυχος άντρας κατευθύνθηκε προς το αυτοκίνητό του, όπου και κατέρρευσε και παρά τις προσπάθειες γιατρών και διασωστών άφησε την τελευταία του πνοή πριν διακομιστεί στο νοσοκομείο του νησιού.

Αξίζει να σημειωθεί πως η σύζυγος του 65χρονου κατέθεσε μήνυση, ζητώντας να διερευνηθούν τυχόν ποινικές ευθύνες για τον θάνατο του συζύγου της, ενώ έρευνα διεξάγει το τοπικό λιμεναρχείο.