Skip to main content

Ρόκος: Δίπλα στις προηγούμενες και τις επόμενες γενιές

Ο υποψήφιος βουλευτής του Μέρα25, Βασίλης Ρόκος δεσμεύτηκε πως θα είναι δίπλα και στις προηγούμενες και τις επόμενες γενιές,

Με το ΔΣ των αποφοίτων του Παπάφειου ορφανοτροφείου συναντήθηκε ο υποψήφιος βουλευτής με το ΜέΡΑ25 στην Α' Θεσσαλονίκης, Βασίλης Ρόκος.

Έπειτα απο εκτενή συζήτηση και εφόσον του έκαναν την τιμή και συγκάλεσαν ΔΣ με στόχο να τον ενημερώσουν για τα προβλήματα του συλλόγου συζητήθηκαν τα εξής:

Ο σύλλογος λειτουργεί απο το 1926 και ανέκαθεν μέσα στο ΔΣ υπήρχε μέλος του συλλόγου αποφοίτων. Όπως  ανέφερε ο αντιπρόεδρος Ζώτος Τάσος, τα τελευταία χρόνια αυτό δεν συμβαίνει με αποτέλεσμα το Παπάφειο να έχει αρκετά ζητήματα, όπως το γεγονός ότι ενώ παραχωρείται έκταση τεσσάρων στρεμμάτων απο τον Δήμο Αμπελοκήπων Μενεμένης για καλλιτεχνικό σχολείο, αυτό ξεκινάει να ιδρύεται μέσα στους χώρους του Παπάφειου, πάρα την διαφωνία του προέδρου του Ιδρύματος, συμπιέζοντας τους χώρους του ορφανοτροφείου το οποίο σήμερα φιλοξενεί 22 ανήλικα παιδάκια και 42 φοιτητές. Παράλληλα το ιστορικό γήπεδο είναι εγκαταλελειμμένο και η τοπική ομάδα Α' κατηγορίας του συλλόγου δεν έχει γήπεδο για εξάσκηση.

Ο Βασίλης Ρόκος από την πλευρά του δεσμεύτηκε πως θα είναι δίπλα και στις προηγούμενες και τις επόμενες γενιές, καθώς πρέπει όλοι να είμαστε κοντά σε αυτά τα παιδιά ανεξαρτήτως ηλικίας, καθώς όπως έλεγε ο Παπάφης "οποίος ετράνεψε ορφανός χωρίς μια προστασία εκείνος μόνο ημπορεί καλύτερα από όλους να νιώσει μέσα στην καρδιά του έργο σου Παπάφη".