Skip to main content

Ρολά κατεβάζει σήμερα ο δημόσιος τομέας

Παραλύει σήμερα ο δημόσιος τομέας εξαιτίας της 24ωρης απεργίας που κήρυξε η ΑΔΕΔΥ, αντιδρώντας στα νέα μέτρα της κυβέρνησης και στο Μνημόνιο.
Παραλύει σήμερα ο δημόσιος τομέας εξαιτίας της 24ωρης απεργίας που κήρυξε η ΑΔΕΔΥ αντιδρώντας στα νέα μέτρα της κυβέρνησης και στο Μνημόνιο. Δυο απεργιακές συγκεντρώσεις θα πραγματοποιηθούν στην Θεσσαλονίκη από την ΕΔΟΘ και το ΠΑΜΕ.

Η πρώτη συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί στις 10.00 στο Άγαλμα του Βενιζέλου από το Πανεργατικό Μέτωπο και η δεύτερη στις 11.30 στο ίδιο μέρος από την Ένωση Δημοσιοϋπαλληλικών Οργανώσεων.  

Στην απεργία συμμετέχουν οι δημόσιοι υπάλληλοι, οι εφοριακοί, οι τελωνειακοί, οι εργαζόμενοι στους ΟΤΑ, το προσωπικό των Ταμείων, δάσκαλοι και καθηγητές. Με προσωπικό ασφαλείας θα λειτουργήσουν τα δημόσια νοσοκομεία, λόγω της απεργίας των γιατρών και των εργαζομένων σε αυτά.

Σοβαρά προβλήματα θα σημειωθούν και στα αεροδρόμιο, λόγω της στάσης εργασίας που πραγματοποιούν οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας από τις 3 το μεσημέρι μέχρι τις 7 το απόγευμα.