Skip to main content

Ρολάν Γκαρός: Σοκαριστικός τραυματισμός για Ζβέρεφ - Πέρασε στον τελικό ο Ναδάλ (vid)

Ο Γερμανός έτρεξε για να προλάβει μια μπαλιά του Ναδάλ και γύρισε τον δεξιό του αστράγαλο και έπεσε κατευθείαν στο έδαφος.

Ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ τραυματίστηκε σοβαρά στο 13ο γκέιμ του δεύτερου σετ του πρώτου ημιτελικού του Roland Garros με αντίπαλο τον Ναδάλ με το σκορ στο 6-6 με αποτέλεσμα να αποχωρήσει με καροτσάκι καθώς δεν μπορούσε καν να πατήσει το πόδι του στο έδαφος.

Ο Γερμανός έτρεξε για να προλάβει μια μπαλιά του Ναδάλ και γύρισε τον δεξιό του αστράγαλο και έπεσε κατευθείαν στο έδαφος δείχνοντας πως πονούσε αρκετά.

Κατευθείαν πήγε πάνω και ο Ναδάλ ώστε να διαπιστώσει σε τι κατάσταση είναι. Ο Ζβέρεφ δεν μπορούσε να συνεχίσει, το ιατρικό τιμ πήγε από πάνω του, τον βοήθησε να σηκωθεί αλλά από τη στιγμή που δεν μπορούσε να περπατήσει ο Γερμανός έφυγε με καροτσάκι από το κορτ για να πάει στο ιατρείο και να γίνει η πρώτη εκτίμηση του μεγέθους του τραυματισμού του.

Λίγη ώρα αργότερα ο Ζβέρεφ επέστρεψε στο κορτ με πατερίτσες συνοδευόμενος μάλιστα από τον Ναδάλ και εκεί έκανε γνωστό πως δεν θα συνεχίσει στην αναμέτρηση με τον Ισπανό να παίρνει την πρόκριση στον τελικό.