Skip to main content

Ρονάλντο: Αν θυσιάζονται όλοι για την ομάδα, θα γίνουμε καλύτεροι

Ο ποδοσφαιριστής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χαρακτήρισε ως μεταβατική περίοδο τη φετινή σεζόν - Πρώτα βάζω το καλό του συλλόγου, δήλωσε

Ως μεταβατική περίοδο χαρακτήρισε την εφετινή σεζόν για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Κριστιάνο Ρονάλντο, σε δηλώσεις του ενόψει του αυριανού (Σάββατο 23/10) ντέρμπι με τη Λίβερπουλ στην Premier League, τονίζοντας πως αυτό που προέχει είναι η επιτυχία των «κόκκινων διαβόλων» κι όχι τα δικά του ατομικά ρεκόρ.

«Βρισκόμαστε σε μια περίοδο που κατά τη γνώμη μου η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κάνει μερικές αλλαγές: Αγόρασαν εμένα, αγόρασαν τον Βαράν και τον Σάντσο. Η προσαρμογή θα πάρει χρόνο, ακόμη και το σύστημα του παιχνιδιού που παίζουμε, αλλά νομίζω πως βήμα-βήμα πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας πως όλα είναι πιθανά», δήλωσε ο ποδοσφαιριστής

«Δεν μιλάω μόνο για τα ατομικά μου επιτεύγματα, πρώτα βάζω το καλό του συλλόγου. Είναι πιο εύκολο να πετύχεις ατομικές διακρίσεις. Όλοι πρέπει να γνωρίζουν τον ρόλο τους. Ξέρω τον ρόλο μου στην ομάδα, στον σύλλογο», πρόσθεσε.

«Ο ρόλος μου είναι να σκοράρω, να βοηθάω την ομάδα με την εμπειρία και με το να ξέρω πως να "διαβάζω" το παιχνίδι» τόνισε ο CR7 στο Sky Sports και κατέληξε: «Αν όλοι σκέφτονται έτσι, αν θυσιάζονται για την ομάδα, νομίζω ότι θα γίνουμε καλύτεροι. Έχουμε φανταστικούς φιλάθλους, φανταστικό γήπεδο, φανταστική ομάδα, οπότε πρέπει να συνεχίσουμε».