Skip to main content

Ρονάλντο: Δεν κυνηγάω τα ρεκόρ, αυτά κυνηγάνε εμένα

«Είμαι εθισμένος στο να κερδίζω και δεν νομίζω ότι είναι κακό. Αυτό με παρακινεί», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Πορτογάλος σούπερ σταρ της Γιουβέντους.

Εμμονικός με τις νίκες δήλωσε ο Κριστιάνο Ρονάλντο σε συνέντευξη που παραχώρησε τις προηγούμενες ημέρες στην εκπομπή «Good Morning Britain» συμπληρώνοντας πως τα ρεκόρ είναι εκείνα που τον κυνηγάνε και όχι αυτός εκείνα.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε ο Πορτογάλος σούπερ σταρ της Γιουβέντους:

«Έχω μια εμμονή να νικάω και να δουλεύω γι’ αυτό. Τα ρεκόρ αποτελούν μέρος μου. Δεν κυνηγάω τα ρεκόρ. Τα ρεκόρ κυνηγούν εμένα. Είμαι εθισμένος στο να κερδίζω και δεν νομίζω ότι είναι κακό. Αυτό με παρακινεί. Αν κάτι δεν σε παρακινεί, πρέπει να σταματάς. Στο τέλος τα ρεκόρ έρχονται με ένα φυσικό τρόπο», σχολίασε ο Κριστιάνο, ο οποίος στη συνέχεια αποκάλυψε ποιο είναι το μυστικό του για να φαίνεται νέος, αλλά και το κλειδί για την επιτυχία του:

«Είσαι σπίτι, τρως κάτι, παίρνεις έναν γρήγορο ύπνο και παίζεις με τα παιδιά. Λίγο πιο μετά πρέπει να πάω στο γυμναστήριο. Ακόμα κι αν είναι για 30 με 40 λεπτά. Αυτό στο τέλος κάνει τη διαφορά. Γι’ αυτό είμαι 34 ετών και φαίνεται σαν να είμαι 28. Είναι καλό που ο κόσμος εκτιμά τη δουλειά μου. Όταν μου λένε ότι είμαι ο καλύτερος, αισθάνομαι περήφανος. Το σημαντικό είναι η προσπάθεια, η αφοσίωση και η σκληρή δουλειά. Με το ταλέντο μόνο δεν έρχεται κάτι, αν δεν αφοσιώνεσαι στο 100% δεν θα έχεις το επίπεδο που θες».