Skip to main content

Ρονάλντο: «Μέσι ο καλύτερος στον κόσμο»

Παραδέχτηκε την ανωτερότητα του Λιονέλ Μέσι με δηλώσεις του ο Κριστιάνο Ρονάλντο.

 

Με δηλώσεις του στο «Cadena Ser» ο ποδοσφαιριστής της Ρεάλ Μαδρίτης, Κριστιάνο Ρονάλντο, παραδέχτηκε πως ο καλύτερος στον κόσμο αυτή την στιγμή είναι ο Λιονέλ Μέσι. Εκτός αυτού ο Πορτογάλος μίλησε για την ήττα με 5-0 από την Μπαρτσελόνα αλλά και την εικόνα που παρουσιάζει εντός αγωνιστικών χώρων.
 
Αναλυτικά:
 
«Καταρχάς, να πω ότι η ήττα με 5-0 από την Μπαρτσελόνα ήταν μια από τις πιο δύσκολες στην καριέρα μου, αλλά βγήκαν και κάποια θετικά πράγματα από αυτή την ήττα. Νομίζω ότι μας δίδαξε πολλά και πλέον δεν θα επαναλάβουμε τα ίδια λάθη. Ο Μουρίνιο ξέρει πώς να τους κερδίσουμε, γνωρίζει ποια στρατηγική πρέπει να ακολουθήσουμε και είμαι σίγουρος πως θα κατακτήσουμε το κύπελλο».
 
Για την σχέση του με τον Λιονέλ Μέσι: 
 
«Αυτή την στιγμή θεωρείται ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο και πραγματικά είναι. Αλλά κάθε φορά που παίζουμε αντίπαλοι, όπως προχτές, δεν το βλέπω σαν μονομαχία. Απλά απολαμβάνω αυτούς τους αγώνες».
 
Για την εικόνα που παρουσιάζει εντός αγωνιστικού χώρου: 
 
«Δεν με νοιάζει τι νομίζουν αυτοί που δεν με ξέρουν. Είμαι συνηθισμένος πλέον να ακούω διάφορα, αλλά, όταν κάποια με ενοχλούν, δεν διστάζω να μαλώσω, γιατί έτσι είμαι και στην προσωπική ζωή μου. Και πολλοί από αυτούς που με βρίζουν τις περισσότερες φορές είναι οι πρώτοι που έρχονται για να τους δώσω αυτόγραφο».