Skip to main content

Ροντρίγκο Ρέι: Ο ΠΑΟΚ αποφασίζει για το μέλλον μου

Ο Αργεντινός τερματοφύλακας μίλησε για την επιστροφή του στη Γοδόι Κρουζ υπογραμμίζοντας πως ο «Δικέφαλος» θα καθορίσει το μέλλον της καριέρας του.

Για την επιστροφή του στη Γοδόι Κρουζ μίλησε σε ΜΜΕ της Αργεντινής, ο Ροντρίγκο Ρέι υπογραμμίζοντας πως ο ΠΑΟΚ είναι αυτός που θα αποφασίσει για το μέλλον της καριέρας του.

Υπενθυμίζεται πως ο 29χρονος τερματοφύλακας αγωνίστηκε τόσο στη Γοδόι όσο και στην Πατσούκα με τη μορφή δανεισμού από τον «Δικέφαλο».

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Λατινοαμερικάνος πορτιέρε:

Για το πώς αισθάνεται που επέστρεψε στη Γοδόι Κρουζ: «Καλά, έχουμε μια αξιόλογη ομάδα που δουλεύουμε σωστά και αυτό μου αρέσει».

Για τον λόγο που αποφάσισε να γυρίσει: «Ένιωσα περηφάνια που οι άνθρωποι της Γοδόι προσπάθησαν να με φέρουν πίσω στην ομάδα. Γύρισα γιατί πιστεύω ότι έπρεπε να βοηθήσω την ομάδα, που δεν βρισκόταν σε καλή κατάσταση».

Για το ενδεχόμενο επέκτασης του δανεισμού του: «Η αλήθεια είναι ότι δεν μπορώ την δεδομένη χρονική στιγμή να μιλήσω για το μέλλον μου. Η κατάσταση είναι αβέβαιη, δεν ξέρουμε καν πότε θα επιστρέψουμε στην αγωνιστική δράση. Τα δικαιώματά μου ανήκουν στον ΠΑΟΚ».