Skip to main content

Ρωσία: Βίντεο σοκ από τη στιγμή που ο δράστης του μακελειού ανοίγει πυρ

Ένας 18χρονος πάνοπλος εισέβαλε στον χώρο του Πανεπιστημίου και άρχισε να πυροβολεί αδιακρίτως. Από την επίθεση έχασαν τη ζωή τους οχτώ άνθρωποι.

Σοκαρισμένη είναι η ρωσική κοινή γνώμη από την επίθεση ενόπλου σε Πανεπιστήμιο κατά την οποία σκοτώθηκαν συνολικά οκτώ άνθρωποι ενώ έχουν τραυματιστεί περισσότεροι από 15.

Η επίθεση πραγματοποιήθηκε στο Περμ, μία πόλη στην Σιβηρία, περίπου 1.300 χιλιόμετρα ανατολικά της Μόσχας. Ένας 18χρονος πάνοπλος εισέβαλε στον χώρο του Πανεπιστημίου και άρχισε να πυροβολεί αδιακρίτως.

Από την επίθεση έχασαν την ζωή τους όπως μετέδωσαν οι τοπικές αρχές συνολικά οχτώ άνθρωποι ενώ ο δράστης πυροβολήθηκε από αστυνομικούς που βρέθηκαν στο σημείο και βαριά τραυματισμένος έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Νωρίτερα οι εικόνες από την επίθεση έκαναν τον γύρο του πλανήτη αφού στα βίντεο που κυκλοφορούσαν φοιτητές απεικονίζονταν να πηδούν από τα παράθυρα του κτηρίου προκειμένου να απομακρυνθούν από την δολοφονική μανία του 18χρονου ο οποίος φέρεται να είναι σπουδαστής στο συγκεκριμένο νοσοκομείο.